Siirry pääsisältöön

Ihanaa lunta

Tästä varmasti voi olla montaa mieltä, mutta minä tykkään lumesta! Se tuo valoa pimeyteen ja ihanaa että koirat ei ole kuraisia.

Tietysti se vähän harmittaa, ettei enää pihalla voi oikein treenata agia, mutta tokoilla voi aina ja hallilla voi sitten käydä aksaamassa.

Puhti aloitti keppien treenaamisen ohjureilla ja nopeasti hoksasi mistä on kyse. Treenattiin myös puomia kokonaisena ja hyvin sekin etenee. A-ta oon nyt juoksuttanut ja välillä saattaa vähän loikata, mutta se kuuluu asiaan. Pohdin kyllä kosketusalustaa tuohon pelkän juoksuttamisen lisäksi, jotta saisin Puhdin ymmärtämään paremmin mitä siltä haluan.

Keinua tehtiin myös ja vielä en ihan täyteen korkeuteen sitä laita. Vielä haluan vahvistaa nopeaa ja oikeaa suoritustapaa.

Kate teki puomin alastuloa ja pientä radan pätkää. Rimat siis vielä ihan maassa. Matalaa keinua tehtiin myös ja rengasta.

Molemmat tulee tosi kivasti ohjauksiin ja perusohjaukset alkaa olla kivalla mallilla. Haluan silti jatkaa vielä matalilla hypyillä, kun ajatus ei ole vielä lähiaikoina kisaamaan Puhdin kanssa.


Kävin Ebban kanssa treenaamassa paimennusta Pukkilassa pitkästä aikaa. Vähän oli korvat hukassa tauon jäljiltä, mutta muuten ihan kivasti teki. Katekin näytti tosi kivalle lampailla. Vitsit odotan kovasti ensi kesää ja omia kesälampaita!

Madden kanssa käytiin Sipoossa kokeilemassa Hollantilaisen tuomarin ratoja. Ne oli tosi kivoja ja pieniä virheitä tehtiin. Mutta olin kokonaisuuteen tosi tyytyväinen! Ekalta radalta kepeiltä 5, kun aloitti ihan oikein mutta sai taitettua itsensä siitä 3 väliin. Kaksi vikaa rataa hyllylle. Mutta sainpa vaadittua kontaktit. Laitan videot tänne kunhan saan ne youtube:n.

Seuraavaksi mennään Kotkaan kisaamaan kuun lopulla.
Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Suunnitelmiin muutos! Ebba aloitti juoksun

Nyt kävi niin, että piti otta plan-b käyttöön. Ebba aloitti juoksun jo nyt ja en mitenkään pysty lähtemään Ranskaan nyt, koska Madden pennut syntyy juuri samalla viikolla kuin Ebba pitäisi astuttaa.

Joten jos silmätarkastuksessa ei ilmene mitään ihmeellistä, niin astutan Ebban norjalaisella Shepillä joka on täällä jalostuslainassa tämän talven.

Lisää Shepistä voi lukea täältä ja täältä

Jos kaikki menee hyvin, niin pennut syntyisi toukokuun alussa ja olisi luovutuksessa heinäkuun alussa.Madden pennut lähti omiin koteihin

Nyt on ollut niin kiirettä, että tänne päivittäminen on jäänyt. Madden pennut lähti viime viikonloppuna omiin koteihinsa. Hilda jäi vielä ilostuttamaan meitä parin viikon ajaksi.

Ebban pennut pitäisi syntyä viikon päästä. Röntgenissä näkyi 5-6 pentua. Toivotaan, että kaikki menee tällä kertaa hyvin ja saadaan kaikki pennut elävinä maailmaan.

Yritän ehtiä vastaamaan sähköposteihin mahdollisimman pian!