keskiviikko 19. lokakuuta 2016

Muutto

Vihdoin päästiin muuttamaan isompaan taloon. Uusi koti löytyi Iitistä ja nyt Timonkin työmatka lyheni järkevän mittaiseksi. Nyt on koirilla tilaa juosta ja touhuta. Pihaa löytyy sen verran mukavasti, että ensi kesänä taitaa muutaman agilityesteen joutua nikkaroimaan.

Myös pieni pelto löytyy johon kesälampaat ovat tervetulleita. Isommat pellot kuuluvat naapurille, mutta niitä on kuulemma mahdollista saada vuokrattua. Olen kovasti jo suunnitellut kanalaa ja koirien tarhoille paikkaa. Myös ankkoja kovasti haluaisin. Katsotaan joko ensi kesäksi saisi kanalankin pystyyn.Osa pihasta aidataan nyt koirille ja katsotaan sitten aidataanko joskus koko pihaa.

Vähän täytyy seiniä maalailla ja tapetteja vaihtaa. Mutta onneksi ei ole mikään kiire, sillä talo on kyllä ihan asuttavassa kunnossa. Sitten pikku hiljaa tehdään pientä pintaremonttia.

Koirat on kovin innoissaan kun saavat juosta pihalla ja miten ihanaa onkaan, kun ei tarvitse laittaa koirille remmejä vaan voi vaan lähteä kävelemään niiden kanssa pihasta lenkille. Tätä olen kyllä kaivannut! En yhtään nauttinut kaupungissa asumisesta. Toki kyllähän siellä nuo pakolliset 2 vuotta asui, mutta nyt on mieli taas rauhallinen kun saa asua maaseudun rauhassa.

Kate satutti jalkansa juostuaan päin sellaista ojan rumpua. Onneksi päästiin säikähdyksellä ja mitään luita ei mennyt poikki, vaikka olin kyllä ihan varma kun niin kovasti kiljui ja roikotti jalkaansa tapahtuman jälkeen.
Kävin töissä ottamassa rtg kuvat varuiksi. Kuvattiin molemmat etujalat. Samalla tuli olatkin kuvattua ja kiva oli nähdä, ettei olissa ollut OCD muutoksia ja kyynärniveletkin näyttivät puhtailta :). Ei Kate kyllä ole jalkoja yhtään ontunutkaan, joten olin kyllä aika luottavaisella mielellä sen suhteen.
Humeruksen kasvulinjassa oli hieman epätasaisuutta mutta mitään muuta normaalista poikkeavaa ei kuvista löytynyt.

2 viikkoa levättiin, syötiin kipulääkettä ja käveltiin hihnassa. Onneksi sairasloma oli noin lyhyt, sillä Kate kyllä rupesi toisen viikon lopulla jo keksimään kaikenlaista pientä puuhaa, kun ei päässyt juoksemaan energiaansa pihalla.

Tässä lyhyt video Puhdin agilitytreeneistä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Katen ultra

Kate kävi eilen ultrassa ja pentuja on tulossa. Nyt vaan jännitetään, että kaikki menee hyvin ja saadaan pikkutassuja tänne ilahd...