torstai 27. lokakuuta 2016

Madden kisat ja pihatreeniä

Madden kanssa käytiin Vantaalla Ojangossa kisaamassa 3 starttia. Päivä oli pitkä ja kahden startin jälkeen olin jotenkin jo ihan valmis lähtemään kotiin. Koiria oli paljon ja päivä venyi myöhään iltaan.

Ekalta radalta tuli yksi rima alas. Tuntui, että olin koko ajan vähän myöhässä vaikkakin se ei ehkä videolta niin näykkään.

Toinen rata oli hyppäri ja se meni ihan kaahaamiseksi. Madde tuli läpi kaikista mun jarruista. Sitten kun päätin vähän painokkaammin sanoa putkijarrun niin teki kiellon putkelta..huoh. Noh tältäkin radalta siis 5.

Vika rata oli agirata ja se menikin tosi kivasti kunnes keppien jälkeen pakkovalssissa Madde meinasi  lähteä hieman kohti putkea ja kun hypyn jälkeen lähetin sen juuri siihen samaiseen putkeen jäin jotenkin hetkeksi katsomaan, että menikö se sinne. Oma rytmi meni ehkä hieman siitä sekaisin ja kun Madde tuli putkesta katsoin sitä mutta hetki sen jälkeen käänsin katseeni kohti A-ta ja Madde päätti seurata minua sen sijaan, että ottaisi A:n. Tästä sitten hyl, kun Madde ehti suorittaa A:n väärään suuntaan. Tämä rata tuntui itsestä parhaimmalle.

Kate oli mukana kisareissulla ja oli ekaa kertaa agilityhallissa mukana ( siis kisojen aikana ). Keväällä Kate kävi pari kertaa sporttiksella, kun oli juuri tullut Suomeen ja kerran taitaa muuten olla käynyt hallissa treenaamassa. Muuten ollaan käyty Ojangossa ulkona kentällä treenaamassa. Ei paljon halli Katea haitannut. Olisi halunnut hirveästi moikkailla kaikkia ihmisiä. Leikki hallissa kivasti ja osasi myös rauhoittua. Tosi hienosti kyllä!Nyt kun on taas pihaa missä puuhastella koirien kanssa, niin koiria on helpompi treenata. Ollaan tehty  Puhdin kanssa vähän tokoa ja Kate ja Puhti on tehnyt tasamaa-agia ja puomin alastulon kontaktia. Asiat menee nopeasti eteenpin, kun voi joka päivä ottaa muutaman toiston. 
Agilityesteitä mulla ei vielä ole tai siis on mulla kepit, mutta en ole vielä niitä jaksanut pihalle virittää. Täytyy ensin hakkia ohjurit niihin. Ja pari hyppyä tilasin, siis ihan niitä muovisia "lelu"-hyppyjä. Ensi kesänä sitten nikkaroidaan parempia esteitä.

Puhti ja Kate on päässyt myös muutaman kerran hallilla käymään ja ollaan tehty vähän ohjauksiin tulemisia ja kokoamista.                                            Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Glen kävi virallisissa tutkimuksissa

Tuontiuroksemme Lantstället´s Glen kävi läpivalaisussa ja tulokset löytyy täältä VA1 tuli yhdestä ylimääräisestä kylkiluusta. Kiitos Heidi...