Siirry pääsisältöön

Kisat lähestyy

Kaksi viikkoa vielä aikaa treenata. Eilen kävin tekemässä samassa hallissa missä koe järjestetään kisamaiset treenit.
Ihmiset oli vieraita ja koirat oli vieraita. Vähän mietitytti paikallaolot mutta hienosti Ebbakin pysyi.
Yksilöliikkeissä Ebba oli kyllä hieno! Siitä tulee enemmän ja enemmän mieleen Aramis. Sen kanssa on kyllä hienoa olla kehässä kun se on 110% mukana jutuissa :D

Ebba teki siis alo-liikkeet ja lopussa hyppäs hypyn toiseen kertaan kun käskytin sivulle. Muuten oikein hieno setti!

Madde teki kanssa kisamaisesti mutta jostain syystä liikkeestä-seisomisessa painui maahan. Noh lisää treeniä vaan niin hyvä tulee!
Hypyssä oli hieman hämillään, kun käskytin vahingossa väärillä sanoilla ja just ollaan tehty sitä treeniä, että vääriillä käskyillä ei saa lähteä tekemään mitään vaan täytyy kuunnella. Madde kun meinaa hieman ennakoida liikkeitä.
Muuten hienosti meni :)

Kisatreenejä ennen kävin tekemässä jäljet ja esineet.

Esineruutu oli ehkä 30 m leveä ja 2 esinettä. Toinen oli lapanen joka oli laitettu mytyksi ja toinen oli kuminen pallo.
Ebba ensiksi ruutuun. Lähti jäljestämään mutta hetken päästä eka esine -lapanen nousi. Toiselle pistolle lähti jo paremmin ja suoraan. Pallo nousikin pian. Hieno Ebba!
Madden eka pisto kaartui oikealle ja lapanen nousikin pian. Toisella pistolla sain sen etenemään hienosti suoraan ja pallo nousi nopeasti. Olipa hienot koirat. Maasto tosin helppoa ja avaraa.

Ebballe 300 m, 4 keppiä ja pari kulmaa. Lyhyt janan, ehkä 5 m. Aluksi Ebba lähti kaahottamaan mutta rauhoittui ekan kepin jälkeen kun huomasi, että homma jatkuikin. Kaikki kepit nousi ja olin tyytyväinen sen jäljestämiseen. Ebballe pitäisi ehdottomasti ajaa pitkiä jälkiä nyt.

Madden jälki 500m ja 6 keppiä. Jana oli ehkä sen 10 m. Maddelle olen nyt tehnyt lyhyempää janaa kun se on päättänet tietää, että jälki lähtee aina kauempaa eikä meinaa olla tarkkana jos jana on lyhyempi. Nytkin meinas kaahottaa jäljestä yli. Taas perinteinen takajäljen tarkastus ja sitten matkaan. Kepit nousi tällä kertaa varmasti. Yhdessä kohtaa lähti ihan selkeästi harhalle, huomautin hieman ja sen jälkeen oikein tarkkaa rauhallista jäljestystä. Kaikki kepit nousi. Hieno Madde!

Maddella on vähän ollut sellasta epätarkkuutta ja kaahottamista jäljellä joten uskon että tuo pieni huomautus palauttaa Madden taas enemmän keskittyneeseen moodiin.

Madde kävi myös Activella agitreeneissä. Treeni oli 3 luokan treeni ja teemalla tulos tai ulos. Ekalla vedolla päästiin esteelle nro 14 jossa työnsin koiran takaakiertoon. Mikko hieman neuvoi ja saatiin kohta onnistumaan. Seuraavalla vedolla Madde suikkas kepeiltä ulos kun vedätin. Siitä vähän huomautusta koiralle ja uusiksi niin malttoihan se pujotella kunnolla. Lopulta saatiin tehtyä nolla radalta!! Jalat oli kyllä hieman hapoilla kun joutu juoksemaan niin monta kertaa ja ihan täysillä. Mutta oikein hyvä treeni.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Suunnitelmiin muutos! Ebba aloitti juoksun

Nyt kävi niin, että piti otta plan-b käyttöön. Ebba aloitti juoksun jo nyt ja en mitenkään pysty lähtemään Ranskaan nyt, koska Madden pennut syntyy juuri samalla viikolla kuin Ebba pitäisi astuttaa.

Joten jos silmätarkastuksessa ei ilmene mitään ihmeellistä, niin astutan Ebban norjalaisella Shepillä joka on täällä jalostuslainassa tämän talven.

Lisää Shepistä voi lukea täältä ja täältä

Jos kaikki menee hyvin, niin pennut syntyisi toukokuun alussa ja olisi luovutuksessa heinäkuun alussa.Madden pennut lähti omiin koteihin

Nyt on ollut niin kiirettä, että tänne päivittäminen on jäänyt. Madden pennut lähti viime viikonloppuna omiin koteihinsa. Hilda jäi vielä ilostuttamaan meitä parin viikon ajaksi.

Ebban pennut pitäisi syntyä viikon päästä. Röntgenissä näkyi 5-6 pentua. Toivotaan, että kaikki menee tällä kertaa hyvin ja saadaan kaikki pennut elävinä maailmaan.

Yritän ehtiä vastaamaan sähköposteihin mahdollisimman pian!