Siirry pääsisältöön

Uusi yritys tokokokeisiin

Nyt sain paikan tänne Ouluun 18.10 tokoon molemmille koirille. Ebbakin siis pääsee alo luokkaan. Aika jännää!!
Molemmille täytyy nyt tehdä ahkerasti paikallaolotreeniä. Muuten liikkeet on aika hyvin hallussa. Tottkai tarvitaan paljon häiriötreeniä myös.

Madden kanssa ollaan tehty esine-etsintää aina lenkkien yhteydessä. Ja vähän keppi-ilmaisuja jäljelle.

Kävin ajamassa pidemmän jäljen joka vanheni 1,5 tuntia. Alueella oli paljon sienestäjiä joten harhoja oli varmasti paljon. Jana ei nyt onnistunut vaan Madde meni suoraan yli jäljestä ja otti jonkun toisen jäljen. Lähetin uudestaan niin otti takajäljen mutta siitä päästiin sitten matkaa. Jälki oli n. 500 metriä pitkä ja laitoin sinne 4 kpl keppejä. Pari polun ylitystä joista Madde kyllä selvisi hienosti!
Jäljestys oli hieman epätarkkaa seilaamista mutta kaikki kepit nousi joten täytyy olla tyytyväinen. Kulmissa Madde hieman pyörähtää, mutta kaiken kaikkiaan siis kelpo suoritus, jos janaa ei oteta huomioon ;)

Esineissä eka ( kuminen lelu ) nousi heti, mutta toiseen esineeseen ( kankainen sormikas) jouduttiin sitten tekemään enemmän töitä. En osaa sanoa muuta, kun että sivuttainen tuuli oli kova. En tiedä miksi ei reagoinut helpompaan esineeseen nopeammin. Ehkä ei malttanut tarkentaa tarpeeksi kovassa tuulessa. Treeniä vaan lisää niin hyvä tulee. Nyt olen ruvennut vaatimaan suorempia pistoja. Ne rupee toimimaan ihan ok.

Tässä videoKommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Suunnitelmiin muutos! Ebba aloitti juoksun

Nyt kävi niin, että piti otta plan-b käyttöön. Ebba aloitti juoksun jo nyt ja en mitenkään pysty lähtemään Ranskaan nyt, koska Madden pennut syntyy juuri samalla viikolla kuin Ebba pitäisi astuttaa.

Joten jos silmätarkastuksessa ei ilmene mitään ihmeellistä, niin astutan Ebban norjalaisella Shepillä joka on täällä jalostuslainassa tämän talven.

Lisää Shepistä voi lukea täältä ja täältä

Jos kaikki menee hyvin, niin pennut syntyisi toukokuun alussa ja olisi luovutuksessa heinäkuun alussa.Madden pennut lähti omiin koteihin

Nyt on ollut niin kiirettä, että tänne päivittäminen on jäänyt. Madden pennut lähti viime viikonloppuna omiin koteihinsa. Hilda jäi vielä ilostuttamaan meitä parin viikon ajaksi.

Ebban pennut pitäisi syntyä viikon päästä. Röntgenissä näkyi 5-6 pentua. Toivotaan, että kaikki menee tällä kertaa hyvin ja saadaan kaikki pennut elävinä maailmaan.

Yritän ehtiä vastaamaan sähköposteihin mahdollisimman pian!