Siirry pääsisältöön

Madden iskä Njodi

Kerron hieman Madden isästä Njodista. Kun muutin Kouvolaan sain tutustua Elinaan työkaverina ja hänen koiriinsa. Ihastuin avoimeen ja sosiaaliseen pieneen  ruskeeseen lyhytkarva urokseen Njodiin. Pääsin myös näkemään Njodia lampailla, hakutreeneissä, esineillä ja tokossa, kun Elina sitä treenasi. Sain myös Njodin välillä hoitoon ja treenattavaksi agiin joten pääsin tutustumaan siihen myös arjessa ja agitreeneissä. Njodi sujahti mun aussielaumaan helposti ja sen kanssa oli mukava liikkua missä vain.

Työskennellessään se oli taistelutahtoinen ja vauhdikas ja samalla kuitenkin keskittynyt.

Päätin, että mun seuraava koira on ehdottomasti bordercollie ja sanoinkin Elinalle, että jos hän meinaa teettää Njodilla pennut niin haluaisin siitä pennun. Sitten sainkin kuulla, että Njodi astuu Pain. Pitkän pohdinnan jälkeen pieni ruskea narttupentu muutti meille ja päivääkään en ole katunut päätöstä <3

Tuolta löytyy Njodin tuorein pentue ja muutama video Njodista http://www.beccanjord.blogspot.fi/
Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Suunnitelmiin muutos! Ebba aloitti juoksun

Nyt kävi niin, että piti otta plan-b käyttöön. Ebba aloitti juoksun jo nyt ja en mitenkään pysty lähtemään Ranskaan nyt, koska Madden pennut syntyy juuri samalla viikolla kuin Ebba pitäisi astuttaa.

Joten jos silmätarkastuksessa ei ilmene mitään ihmeellistä, niin astutan Ebban norjalaisella Shepillä joka on täällä jalostuslainassa tämän talven.

Lisää Shepistä voi lukea täältä ja täältä

Jos kaikki menee hyvin, niin pennut syntyisi toukokuun alussa ja olisi luovutuksessa heinäkuun alussa.Madden pennut lähti omiin koteihin

Nyt on ollut niin kiirettä, että tänne päivittäminen on jäänyt. Madden pennut lähti viime viikonloppuna omiin koteihinsa. Hilda jäi vielä ilostuttamaan meitä parin viikon ajaksi.

Ebban pennut pitäisi syntyä viikon päästä. Röntgenissä näkyi 5-6 pentua. Toivotaan, että kaikki menee tällä kertaa hyvin ja saadaan kaikki pennut elävinä maailmaan.

Yritän ehtiä vastaamaan sähköposteihin mahdollisimman pian!