Siirry pääsisältöön

Madden juoksu alkoi

Madde aloitti juoksun 5.9. Joten juoksuväli oli nyt 8 kk. Seuraava juoksu tulee siis tuokokuun lopussa. Siitä olisi sitten tarkoitus astuttaa Madde.

Olen kuumeisesti yrittänyt päästä kisaamaan. Nyt juoksu sotkee kuviot. Ebba on nyt Milan luona 2 viikkoa. Se pääsee vähän paimentelemaan ja tekemään muitakin juttuja. Ja Ebbahan tuli agissa kisaikään 8.9.
Ompa jännä sitten joskus päästä sen kanssa kisaamaan. Odotan innolla!

Yritän päästä kisaamaan lokakuussa. Tosin Ebba varmaan tekee sillon juoksun. Olen nyt katsonut 2 tokokoetta lokakuulle. Jospa toiseen edes päästäisiin. Agikisoja on tosi huonosti lokakuussa tälläseudulla, mutta pitää katsoa jos lähtis vähän kauempana käymään.

Madde kävi näyttelyssä. Olin ilmoittanut sen Limingan ryhmänäyttelyyn AVO-luokkaan. Madde käyttäytyi tosi hienosti näyttelypaikalla. Kehässä meidän lisäksi kaksi avo-luokan narttua. Madde sai EH:n ja sijoittui toiseksi <3
Madde on kyllä aivan ihana kun sen kanssa on niin helppoa olla missä tahansa. Se on kyllä niin super!

Tässä arvostelu:Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Suunnitelmiin muutos! Ebba aloitti juoksun

Nyt kävi niin, että piti otta plan-b käyttöön. Ebba aloitti juoksun jo nyt ja en mitenkään pysty lähtemään Ranskaan nyt, koska Madden pennut syntyy juuri samalla viikolla kuin Ebba pitäisi astuttaa.

Joten jos silmätarkastuksessa ei ilmene mitään ihmeellistä, niin astutan Ebban norjalaisella Shepillä joka on täällä jalostuslainassa tämän talven.

Lisää Shepistä voi lukea täältä ja täältä

Jos kaikki menee hyvin, niin pennut syntyisi toukokuun alussa ja olisi luovutuksessa heinäkuun alussa.Madden pennut lähti omiin koteihin

Nyt on ollut niin kiirettä, että tänne päivittäminen on jäänyt. Madden pennut lähti viime viikonloppuna omiin koteihinsa. Hilda jäi vielä ilostuttamaan meitä parin viikon ajaksi.

Ebban pennut pitäisi syntyä viikon päästä. Röntgenissä näkyi 5-6 pentua. Toivotaan, että kaikki menee tällä kertaa hyvin ja saadaan kaikki pennut elävinä maailmaan.

Yritän ehtiä vastaamaan sähköposteihin mahdollisimman pian!