Siirry pääsisältöön

Sekavia ajatuksia

Olen yrittänyt pohtia miten saisi kaikki kivat harrastukset jotenkin tasapainoon keskenään, kun ei kaikkea voi kerralla treenata. Olen nyt päättänyt että tämä syksy keskitytään enemmän tokon/tottiksen treenaamiseen ja agility jää vähemmälle. Myös jälkeä on tarkoitus ajaa. Haaveeni päästä kisaamaan pk-puolelle on vielä toteuttamatta ja olen päättänyt, että Madden ja Ebban kanssa aijon kisata jäljellä. En tiedä kuinka pitkälle päästään, mutta ehdottomasti kokeillaan.
Varsinkin Ebba on aivan mahottoman mukava tottistreenattava ja uskon, että se voisi olla erityisen hyvä pk-puolen koira. Se on tuollainen vahva ja fyysinen, ja hieman Maddea kookkaampi joten 1 m hyppykään ei olisi niin vaikea ylitettävä. Madde pääsee myös ehdottomasti kokeilemään kisaamista jäljellä. Mua vaan vähän hirvittää se 1 m hyppy sillä Madde ei ole mikään iso ja en missään nimessä haluisi rikkoa koiraa. Maastossa Madde on kyllä hyvä!

Tokossa katsoin kisan täältä Oulusta. Se olisi syyskuun lopussa ja silloin olisi tarkoitus kisata Maddella avointaluokkaa ja Ebba pääsee alokasluokkaan.

Agia on tarkoitus kisata nyt syksyllä mutta treenaaminen jätetään vähän vähemmälle. Ebban yritän saada kisavalmiiksi viimeistään keväälle. Ebbahan tulee kisaikään nyt syyskuun 8. mutta meillä on vielä kepit kesken, ja rimatkaan ei ole vielä kuin 45 cm.


Tässä video kun lenkkeillään ampuradan läheisyydessä ja pienet pätkät jälkikeppitreenistä.Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Suunnitelmiin muutos! Ebba aloitti juoksun

Nyt kävi niin, että piti otta plan-b käyttöön. Ebba aloitti juoksun jo nyt ja en mitenkään pysty lähtemään Ranskaan nyt, koska Madden pennut syntyy juuri samalla viikolla kuin Ebba pitäisi astuttaa.

Joten jos silmätarkastuksessa ei ilmene mitään ihmeellistä, niin astutan Ebban norjalaisella Shepillä joka on täällä jalostuslainassa tämän talven.

Lisää Shepistä voi lukea täältä ja täältä

Jos kaikki menee hyvin, niin pennut syntyisi toukokuun alussa ja olisi luovutuksessa heinäkuun alussa.Madden pennut lähti omiin koteihin

Nyt on ollut niin kiirettä, että tänne päivittäminen on jäänyt. Madden pennut lähti viime viikonloppuna omiin koteihinsa. Hilda jäi vielä ilostuttamaan meitä parin viikon ajaksi.

Ebban pennut pitäisi syntyä viikon päästä. Röntgenissä näkyi 5-6 pentua. Toivotaan, että kaikki menee tällä kertaa hyvin ja saadaan kaikki pennut elävinä maailmaan.

Yritän ehtiä vastaamaan sähköposteihin mahdollisimman pian!