Siirry pääsisältöön

Madden polvet 0/0

Soppelan Esa töissä tutki Madden polvet ja ne oli terveet 0/0. En kyllä ajatellut, että sieltä mitään olisi löytynyt, kun kyllähän se niitä tuolla juoksemisella olisi oireillut mutta nyt tulokset ovat myös viralliset ja koiranetissä nähtävissä :)      
Koiranet Madde

Pentue suunnitelmat saavat siis jatkua. Madden juoksua ei ole vielä näkynyt ja ajattelin että taidan katsoa töissä siitä papa-näytteen että millä mallilla ollaan. Jos juoksu nyt syyskuun lopussa alkaa niin juoksuväli olisi 8 kk. Silloin kevät juoksu olisi vasta toukokuussa ja pennut syntyisivät kesällä ja olisivat luovutuksessa loppu kesästä. Oon ruvennut pohtimaan, että jos juoksun aloitus siirtyy loppuvuoteen niin saatan astuttaa Madden jo siitä juoksusta. Mutta tämä on vielä pohdinnassa.

Nyt syksy jo saapuu kovaa vauhtia ja ilmat ovat viilentyneet. Tässä yksi uimavideo kesältä.
Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Suunnitelmiin muutos! Ebba aloitti juoksun

Nyt kävi niin, että piti otta plan-b käyttöön. Ebba aloitti juoksun jo nyt ja en mitenkään pysty lähtemään Ranskaan nyt, koska Madden pennut syntyy juuri samalla viikolla kuin Ebba pitäisi astuttaa.

Joten jos silmätarkastuksessa ei ilmene mitään ihmeellistä, niin astutan Ebban norjalaisella Shepillä joka on täällä jalostuslainassa tämän talven.

Lisää Shepistä voi lukea täältä ja täältä

Jos kaikki menee hyvin, niin pennut syntyisi toukokuun alussa ja olisi luovutuksessa heinäkuun alussa.Madden pennut lähti omiin koteihin

Nyt on ollut niin kiirettä, että tänne päivittäminen on jäänyt. Madden pennut lähti viime viikonloppuna omiin koteihinsa. Hilda jäi vielä ilostuttamaan meitä parin viikon ajaksi.

Ebban pennut pitäisi syntyä viikon päästä. Röntgenissä näkyi 5-6 pentua. Toivotaan, että kaikki menee tällä kertaa hyvin ja saadaan kaikki pennut elävinä maailmaan.

Yritän ehtiä vastaamaan sähköposteihin mahdollisimman pian!