Siirry pääsisältöön

Tauot on taukoiltu

Agility treenit pyörähtivät käyntiin ja olipas mukavaa taas päästä treenaamaan!

Tein molemmilla vähän tokoa agikentän häiriössä ja sekin meni niin hyvin että katoin syyskuulle meille kokeen. Eiköhän tuo Ebbakin pääse alo-luokaan kokeilemaan että miltäs se kisaaminen maistuu. Madden avo-kaukot ovat vihdoin hyvät! Ai että mä oon tyytyväinen tähän. Nyt pieni koira on selvästi ymmärtänyt mitä haluan sen tekevän.
Nyt vielä avo luokan hyppy, luoksetulon stoppi ja paikallaolo, niin se olis sitten valmis kisaamaan. Kaikki nuo on jo hyvällä mallilla. Tarvii vaan toistoja, että varmuus liikkeisiin tulee.

Ebballa liikkeestäseiso ja paikkamakuu. Ne vielä treenattava hyväksi.

Tässäpä pikkupätkät treeneistä. Ebban eka kerta kun mentiin noin pitkää rataa. Rimat vielä 45 cm.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Suunnitelmiin muutos! Ebba aloitti juoksun

Nyt kävi niin, että piti otta plan-b käyttöön. Ebba aloitti juoksun jo nyt ja en mitenkään pysty lähtemään Ranskaan nyt, koska Madden pennut syntyy juuri samalla viikolla kuin Ebba pitäisi astuttaa.

Joten jos silmätarkastuksessa ei ilmene mitään ihmeellistä, niin astutan Ebban norjalaisella Shepillä joka on täällä jalostuslainassa tämän talven.

Lisää Shepistä voi lukea täältä ja täältä

Jos kaikki menee hyvin, niin pennut syntyisi toukokuun alussa ja olisi luovutuksessa heinäkuun alussa.Madden pennut lähti omiin koteihin

Nyt on ollut niin kiirettä, että tänne päivittäminen on jäänyt. Madden pennut lähti viime viikonloppuna omiin koteihinsa. Hilda jäi vielä ilostuttamaan meitä parin viikon ajaksi.

Ebban pennut pitäisi syntyä viikon päästä. Röntgenissä näkyi 5-6 pentua. Toivotaan, että kaikki menee tällä kertaa hyvin ja saadaan kaikki pennut elävinä maailmaan.

Yritän ehtiä vastaamaan sähköposteihin mahdollisimman pian!