Siirry pääsisältöön

Maddesta geenitestit

Tänään lähtee Maddesta CEA,TNS ja CL geenitestit Laboklin-labraan Saksaan. Siksi tuonne labraan kun meiltä töistä lähetetään sinne muutenkin, joten kaikki lähetteet yms..ovat valmiina. Vastaukset tulee 2 viikossa. Niin jännää!

Huomenna lähetään Kajaaniin kisaamaan kaksi starttia Madden kanssa

Madden ja Ebban jäljet on edistyneet todella hienosti. Maddelle olen nyt tehnyt n. 10-20 m janaa. Keppi sitten heti palkkana kun nostaa jäljen. On se kyllä niin nopea oppinen!

Ebba on nyt ymmärtänyt että kepit nostetaan ja ne nousee hienosti. Jäljen ajo on välillä hieman vauhdikasta kun ei oikein malta syödä ruokaa jäljeltä. No edetään kuitenkin niin että kehun kun on jäljen päällä.

Esineitä ollaan aina lenkillä sillon tällön otettu. Madde meinaa tehdä kaarta. Ajattelin että sitten puutun siihen kun motivaatio on kova ruutuun ja esineet nousee varmasti. Sitten hinkutan pistot suoriksi.

Ebba menee hienosti suoraan ja käyttää nenäänsä hyvin. Nyt täytys ottaa erilaisia esineitä kun yksi kerta selvästi merkkasi esineen mutta ei ottanut kun ei ollutkaan lelu.

Tokossa menee asiat kivasti eteenpäin. Madde aloitti viimekerralla myös tunnarin opiskelun. 3 toistoa omaakapulaa piilotettuna. Joka kerta hienosti reagoi hajuun, nosti ja toi kapulan. Kyllä olin taas ällistynyt kun eihän se ole edes tunnarikapulaa suussa pitänyt. Madde <3

Ebban seuruu on nyt loksahtanut hyvin. Liikkeestä maahan menosta olen yrittänyt nyt häivyttää apuja pois. Vähän on vielä välillä vaikeaa ;)

Ammuin molemmille 6mm starttarilla. Ei mitään reaktiota kummallakaan!! :)
Poncho pääsi yks kerta tekee ruudun. Ja se tekikin ihan täydellisen sellaisen :DKommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Suunnitelmiin muutos! Ebba aloitti juoksun

Nyt kävi niin, että piti otta plan-b käyttöön. Ebba aloitti juoksun jo nyt ja en mitenkään pysty lähtemään Ranskaan nyt, koska Madden pennut syntyy juuri samalla viikolla kuin Ebba pitäisi astuttaa.

Joten jos silmätarkastuksessa ei ilmene mitään ihmeellistä, niin astutan Ebban norjalaisella Shepillä joka on täällä jalostuslainassa tämän talven.

Lisää Shepistä voi lukea täältä ja täältä

Jos kaikki menee hyvin, niin pennut syntyisi toukokuun alussa ja olisi luovutuksessa heinäkuun alussa.Madden pennut lähti omiin koteihin

Nyt on ollut niin kiirettä, että tänne päivittäminen on jäänyt. Madden pennut lähti viime viikonloppuna omiin koteihinsa. Hilda jäi vielä ilostuttamaan meitä parin viikon ajaksi.

Ebban pennut pitäisi syntyä viikon päästä. Röntgenissä näkyi 5-6 pentua. Toivotaan, että kaikki menee tällä kertaa hyvin ja saadaan kaikki pennut elävinä maailmaan.

Yritän ehtiä vastaamaan sähköposteihin mahdollisimman pian!