Siirry pääsisältöön

Agility SM kisat ja kaikkea kesäistä puuhaa

Niin sitä lähettiin Hifin joukkueella perjantaina ajelemaan kohti Espoota. Minun oli tarkoitus yöpyä Soilan luona ja matkaan lähti Ponchon lisäksi Ebba. Madde jäi Sarille hoitoon.

Saavuttiin perjantai illalla kymmenen aikaan Espooseen ja aamulla oli aikainen herätys kun ekat joukkuekoirat starttasi klo 8.00. Itsehän olin ankkuri joten mulla oli odottelu aikaa kun oma vuoro oli n. klo 18.00.
Joukkueella ei sitten mennyt ihan niin nappiin kun olisi voinut. Kaikki hyllytti ennen mua joten mulla ei ollut kauheesti paineita lähteä radalle. Tehtiinkin siisti nolla.

Sunnuntaina yksilöissä karsintaradalle lähdin n. klo 11. Fiilis oli hyvä kun katsoin rataprofiilia. Se vaikutti ihan tehtävältä. Lähdin kuitenkin oman rataantutustumisryhmän kolmantena joten jätin koiran Sarille että saisin sen sitten nopeasti napattua mukaan. No kun tulin rataantutustumisesta niin en nähnyt Saria missään. Jouduin juoksemaan hakemaan koiran kun Sari oli unohtunut kahvittelemaan Johannan kanssa. Vähän meinas ärsyttää kun jouduin hätäisesti juoksemaan lähtökarsinaan. Ponchokin nousi tilanteesta ja lävi vähän levottomana karsinassa. Oma keskittyminen ei siis mennyt nappiin hätäisen lähdön vuoksi ja radalle mentessä oli hieman levoton olo. Puolet radasta menikin hyvin mutta kun kuulin puolen välin jälkeen riman kolahduksen niin keskittyminen katkesi siihen. Ja ihan rehellisesti unohdin minne olin menossa. Päätin sitten kehua koiraa ja lähteä radalta pois. Voi sanoa että hieman ärsytti mutta tällästä tämä on!

Tässä joukkueradan nolla


Tässä yksilörataEbban kanssa ollaan käyty katselemassa lampaita muutaman kerran ja pikkuneiti ei kyllä yhtään arastele niitä. Kerran pääsi multa karkuun ja juoksi siellä 30 lampaan joukossa ympäri peltoa. Hetken pelkäsin että lampaat talloo sen mutta onneksi ei kuitenkaan käynyt kuinkaan. Ebba on kyllä reipas ja rämäpäinen pentu.

Madden agility ja paimennus menee kivasti eteenpäin. Madde kilttinä tyttönä on kuuliainen molemmissa :)Ebban kaksoisolento


Ebba on tosi kova uimaan. Sitä ei meinaa saada lammesta pois :)


Ponchokin pikkuhiljaa alkaa hyväksymään Ebban.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Suunnitelmiin muutos! Ebba aloitti juoksun

Nyt kävi niin, että piti otta plan-b käyttöön. Ebba aloitti juoksun jo nyt ja en mitenkään pysty lähtemään Ranskaan nyt, koska Madden pennut syntyy juuri samalla viikolla kuin Ebba pitäisi astuttaa.

Joten jos silmätarkastuksessa ei ilmene mitään ihmeellistä, niin astutan Ebban norjalaisella Shepillä joka on täällä jalostuslainassa tämän talven.

Lisää Shepistä voi lukea täältä ja täältä

Jos kaikki menee hyvin, niin pennut syntyisi toukokuun alussa ja olisi luovutuksessa heinäkuun alussa.Madden pennut lähti omiin koteihin

Nyt on ollut niin kiirettä, että tänne päivittäminen on jäänyt. Madden pennut lähti viime viikonloppuna omiin koteihinsa. Hilda jäi vielä ilostuttamaan meitä parin viikon ajaksi.

Ebban pennut pitäisi syntyä viikon päästä. Röntgenissä näkyi 5-6 pentua. Toivotaan, että kaikki menee tällä kertaa hyvin ja saadaan kaikki pennut elävinä maailmaan.

Yritän ehtiä vastaamaan sähköposteihin mahdollisimman pian!