Siirry pääsisältöön

Ebba kasvaa ja syttyi lampaille.

Niin se aika vaan menee. Ebba siis jo 4 kk ja rupeaa näyttämään jo koiralta. Pikkuhiljaa olen saanut työstettyä kontaktia sillä Ebba ei ole mikään luonnollisesti kontaktia ottava pentu. Oikestaan tullessaan ihmiset oli sille aika ilmaa. Tykkään kyllä siitä että koira ei ole kokoajan iholla. Vieläkään Ebba ei halua turhia viettää ihmisen lähellä aikaa mutta on ollut kiva huomata että pihallakin kun oleskellaan niin tulee ihan itsenäisesti minun jalkojen viereen istumaan ja sisällä sohvalla tykkää nuhjuta vieressä :)

Ebba on kyllä kerrassaan hauska otus. Se kiipeilee ihan mihin vaan ja mitkään alustat ei tunnu haittaavan sen menoa. Se tykkää makoilla metallihäkin päällä ja katella ikkunasta ulos. Leikkiminen edistyy ihan kivasti. Nyt jo joskus sattuu tuomaan lelun takaisinkin. Ebba ei ole sellainen kun Madde ja Poncho jotka tykkää juoksennella lelun kanssa. Voitettuaan lelun jää siihen paikalleen leikkimään lelulla.

Ebba osaa jo istua hetken paikallaan ja odottaa ruokaa. Makupalalla avustettaessa se osaa mennä myös hienosti maahan ja tarjookin tätä jo joskus itsenäisesti. Sivulle osaa tulla myös namikättä seuraten ja vähän aikaa istua siinä. Luoksetuloa ollaan myös otettu.

Lampailla Ebba syttyi viime kerralla. Nyt sitten vaan odotellaan että ikää tulee lisää.

Madden kontaktit edistyy ihan kivasti. Etupalkka rupeaa toimimaan. Vielä on jarrualusta mutta yritän saada sen häivytettyä mahd. pian pois. Keinuakin tehtiin viimeksi joten sillä saralla kaikki hyvin. Hyppytekniikkaa tehdään edelleen ja nyt vika rima on ollut 50-55. Hyvin hyppää.

Madde rupeaa kohta olemaan aika valmis tokossa alokkaaseen. Täytys vaan saada häiriötreeniä paljon kun ne on nyt jääneet kokonaan kun tuota lammastelua on ollut.

Poncho taukoilee agista.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Suunnitelmiin muutos! Ebba aloitti juoksun

Nyt kävi niin, että piti otta plan-b käyttöön. Ebba aloitti juoksun jo nyt ja en mitenkään pysty lähtemään Ranskaan nyt, koska Madden pennut syntyy juuri samalla viikolla kuin Ebba pitäisi astuttaa.

Joten jos silmätarkastuksessa ei ilmene mitään ihmeellistä, niin astutan Ebban norjalaisella Shepillä joka on täällä jalostuslainassa tämän talven.

Lisää Shepistä voi lukea täältä ja täältä

Jos kaikki menee hyvin, niin pennut syntyisi toukokuun alussa ja olisi luovutuksessa heinäkuun alussa.Madden pennut lähti omiin koteihin

Nyt on ollut niin kiirettä, että tänne päivittäminen on jäänyt. Madden pennut lähti viime viikonloppuna omiin koteihinsa. Hilda jäi vielä ilostuttamaan meitä parin viikon ajaksi.

Ebban pennut pitäisi syntyä viikon päästä. Röntgenissä näkyi 5-6 pentua. Toivotaan, että kaikki menee tällä kertaa hyvin ja saadaan kaikki pennut elävinä maailmaan.

Yritän ehtiä vastaamaan sähköposteihin mahdollisimman pian!