Siirry pääsisältöön

Lammastelua ja agilityä

Madden kanssa ollaan käyty kerran viikossa nyt lampailla ja Maddesta alkaa kuoriutua ihan kelpo työmyyrä. Selkeästi nyt on Maddellakin tullut enemmän rohkeutta ja se osoittaa ihan kelpo paimenkoiran piirteitä. Treenataan edelleen liinassa rauhallista ajamista ja pyöröaitauksessa suuntia. Maahan menot alkaa nyt toimimaan.

Agissa Poncho ylläpitää tarvittavia taitoja sm-kisoja ajatellen ja Madden kanssa jatketaan edelleen kaiken oppimista :) Puomi  etenee hyvin ja kepit toimii ilman ohjureita treeneissä kun antaa alotusrauhan ja ei vedätä vaan antaa koiran tehdä rauhassa.Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Suunnitelmiin muutos! Ebba aloitti juoksun

Nyt kävi niin, että piti otta plan-b käyttöön. Ebba aloitti juoksun jo nyt ja en mitenkään pysty lähtemään Ranskaan nyt, koska Madden pennut syntyy juuri samalla viikolla kuin Ebba pitäisi astuttaa.

Joten jos silmätarkastuksessa ei ilmene mitään ihmeellistä, niin astutan Ebban norjalaisella Shepillä joka on täällä jalostuslainassa tämän talven.

Lisää Shepistä voi lukea täältä ja täältä

Jos kaikki menee hyvin, niin pennut syntyisi toukokuun alussa ja olisi luovutuksessa heinäkuun alussa.Madden pennut lähti omiin koteihin

Nyt on ollut niin kiirettä, että tänne päivittäminen on jäänyt. Madden pennut lähti viime viikonloppuna omiin koteihinsa. Hilda jäi vielä ilostuttamaan meitä parin viikon ajaksi.

Ebban pennut pitäisi syntyä viikon päästä. Röntgenissä näkyi 5-6 pentua. Toivotaan, että kaikki menee tällä kertaa hyvin ja saadaan kaikki pennut elävinä maailmaan.

Yritän ehtiä vastaamaan sähköposteihin mahdollisimman pian!