Siirry pääsisältöön

Madde aloitti juoksun. Ja mää sanoo bää

13.5 Madde aloitti juoksun. Niin se aika kuluu. Iso tyttö jo. Nyt on sitten agitreenit vähän aikaa tauolla. Pihassa tehdään hyppyä, putkea ja keppejä. Vapaan viikonlopun aikana sain haravoitua pihaa ja vähän uudelleen aseteltua agiesteitä. Jos sitten nyt treenailtas vähän kotosalla kun treeneihin ei päästä.

Sunnuntaina mentiin taas katomaan lampaita. Idea oli taas poispäin ajon treenaamista liinassa + suuntia . Ensin treenattiin vanhoilla matameilla ja sitten vaihdettiin pikkulikkoihin. Pikkuneidit ei sitten halunneet ollenkaan mennä isolle laitumella joten Maddekin pääsi ihan oikeisiin töihin kun kolmen koiran ja parin ihmisen avustuksella yritettiin siirtää lampaita laitumelle. Nämä lampaat on siis niin tottuneita koiriin että ne ei oikein edes väistä koiraa. Eli aika raskaita nuorelle koiralle mutta kyllä täytyy pikku-Maddeen olla tyytyväinen. Kyllä hän kovin tolkusti siellä omat hommansa hoiti, sen minkä siis osasi :)


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Suunnitelmiin muutos! Ebba aloitti juoksun

Nyt kävi niin, että piti otta plan-b käyttöön. Ebba aloitti juoksun jo nyt ja en mitenkään pysty lähtemään Ranskaan nyt, koska Madden pennut syntyy juuri samalla viikolla kuin Ebba pitäisi astuttaa.

Joten jos silmätarkastuksessa ei ilmene mitään ihmeellistä, niin astutan Ebban norjalaisella Shepillä joka on täällä jalostuslainassa tämän talven.

Lisää Shepistä voi lukea täältä ja täältä

Jos kaikki menee hyvin, niin pennut syntyisi toukokuun alussa ja olisi luovutuksessa heinäkuun alussa.Madden pennut lähti omiin koteihin

Nyt on ollut niin kiirettä, että tänne päivittäminen on jäänyt. Madden pennut lähti viime viikonloppuna omiin koteihinsa. Hilda jäi vielä ilostuttamaan meitä parin viikon ajaksi.

Ebban pennut pitäisi syntyä viikon päästä. Röntgenissä näkyi 5-6 pentua. Toivotaan, että kaikki menee tällä kertaa hyvin ja saadaan kaikki pennut elävinä maailmaan.

Yritän ehtiä vastaamaan sähköposteihin mahdollisimman pian!