tiistai 14. toukokuuta 2013

Lammastelua ja agia

Aamusta käytiin ensin viilettämässä agitreeneissä. Molemmat koirat oli loistavia. Madde meni myös puomia kokonaisena ja hyvin oli kontaktitreeni tuottanut tulosta ja koira pysähtyi hyvin kontaktille eikä sieltä mitään kiirettä pois :) Ponchon palkkasin kontakteille. Kiva oli huomata että Madde irtos hienosti putkeen monen hypyn takaa ja myös jarrut löytyi vaikka vauhti kasvoi aika kovaksi. Rimat edelleen n. 30.

Tässä rata


Sitten iltapäivällä lähdin Sarin kanssa rakentamaan pyöröaitausta sillä suunnitelma oli se että treenataan suuntia niin että lampaat on pyöröaitauksessa sisällä sillä tällä hetkellä treenilampaina on vanhat uuhet ja vaikka ne on koiriin tottuneita niin ne on niin tottuneita, että jos niitä ei huvita niin saattavat puskea koiraa ja en halua nuorelle koiralle ikäviä kokemuksia heti alkuun. Siitähän tuli ihan hieno vaikka itse sanonkin :)

Madde oli jo aika väsy kun aloitettiin joten en ottanut paljon. Hieman suuntia treenattiin ja hienostihan se meni. Kerran kuumui lampaiden liikkeestä niin että ääntä tuli ja kaasu hirtti kiinni mutta sain tilanteen nopeesti haltuun. Kaiken kaikkiaan hieno pieni koira!

Matamit odottelee.

Tauolla isojen tyttöjen kanssa
 Tyytyväisen näköinen koira


Vähän meinaa jo väsyttää pikku koiraaTälläisiä söpöläisiä oli lampolassaEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Syksyn kauniit värit

Nyt on upeat värit luonnossa! Toivottavasti sää pysyisi kauniina pitkän!