Siirry pääsisältöön

Voihan putkijarrutus ja keskittymiskyky!

Perjantaina oli agilitytreenit Rakki-Areenalla Kajaanissa. Rata oli pitkä ja ohjaaja unessa. Aina kun keskityin yhteen kohtaan niin heti seuraava hajosi. Mikkokin nauroi että ei uskoisi että pystyn kisoissa keskittymään! Aivan kamalaa siis minun osalta. No oli kyllä Ponchonkin viretaso aika korkealla. Tahkottiin sitten ihan urakalla rataa. Ja ehkä vähän liikaakin sillä Poncho ontui hetken etujalkaa jäähdyttelylenkillä. Onneksi ei ole ontunut sen jälkeen. En vaan oikein muista että oliko tuo just se jalka missä oli se purema silloin vuosi sitten. Sitähän kuntoutettiin oikein urakalla koko viime talvi/kevät/kesä kun bicepskin tulehtui pitkittyneen ontumisen seurauksena. Toivottavasti jalka kestäis. No ei tollasta hinkkausta ehkä sen kanssa tarvii tehdäkkään kovin usein.

Madde oli pätevä. Humpsuteltiin radan osaa. Hienosti pikku-kiituri meni! Tämän rata on vko 8 treenirata.


Olin viikonlopun töissä ja heti työvuorolista näytti että ma ja ti olisi vapaa. Vuorotyöläisryhmässä ( siis agilityssä ) treeni mahikset on ma,ke tai pe joten tänään mentiin taas treenaamaan kun keskiviikosta eteenpäin olen sitten taas töissä. Nyt minäkin olin hereillä ja muutassa kohdassa pari kertaa hinkattiin ponnistuspaikkoja ja ohjausta mutta muuten Poncho oli oikein kiva vietävä :) Harmi että ei tullut se vika veto videolle. Se tuntui tosi hyvältä ja Ponchokin teki hienoja käännöksiä. Yhden kohdan sitten ohjasin ihan ministi huolimattomasti ja puomillahan se oli. Eli tuo 19-20.
Madde taas meni osaa radasta ja tehtiin myös ekaa kertaa keppejä pleksi ohjureilla. Aloitettiin hihnassa ja estettiin jos pyrki menemään ohjureista yli tai ali. Palkkana ruokaa tarketilla. Tosi nopeesti ymmärsi idean ja päästiinkin tekemään koko 12 keppiä. Aloitettiin siis 4 kepistä. Madde on tietty kotipihalla tehnyt keppejä verkko-ohjureiden kanssa joten pohjia sillä oli keppeihin aika paljon. On se kyllä mainio koira. Kun sille kerran näyttää miten mennään niin sitten se vaan tekee just niinkun pitääkin. Vähän turhan helpolta tuntuu :)) Ihana koira kyllä!!

Tässä tämä viikon rata eli vko 9

Tässä pikku pätkä Madde suorituksestaMadde seuraa tarkkaavaisesti muiden suorituksia.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Suunnitelmiin muutos! Ebba aloitti juoksun

Nyt kävi niin, että piti otta plan-b käyttöön. Ebba aloitti juoksun jo nyt ja en mitenkään pysty lähtemään Ranskaan nyt, koska Madden pennut syntyy juuri samalla viikolla kuin Ebba pitäisi astuttaa.

Joten jos silmätarkastuksessa ei ilmene mitään ihmeellistä, niin astutan Ebban norjalaisella Shepillä joka on täällä jalostuslainassa tämän talven.

Lisää Shepistä voi lukea täältä ja täältä

Jos kaikki menee hyvin, niin pennut syntyisi toukokuun alussa ja olisi luovutuksessa heinäkuun alussa.Madden pennut lähti omiin koteihin

Nyt on ollut niin kiirettä, että tänne päivittäminen on jäänyt. Madden pennut lähti viime viikonloppuna omiin koteihinsa. Hilda jäi vielä ilostuttamaan meitä parin viikon ajaksi.

Ebban pennut pitäisi syntyä viikon päästä. Röntgenissä näkyi 5-6 pentua. Toivotaan, että kaikki menee tällä kertaa hyvin ja saadaan kaikki pennut elävinä maailmaan.

Yritän ehtiä vastaamaan sähköposteihin mahdollisimman pian!