Siirry pääsisältöön

Koutsaamista Kajjaanissa

Viikonloppu oli vapaata mutta lauantai meni hautajaisissa ja sukuloidessa. Käytiin me vähän järvenjäällä lauantaina käpöttelemässä lumikengillä.

Sunnuntaina olin luvannut käydä vetämässä kaksi tuntia tokoa Kajaanissa. Ensin kuitenkin lumikenkäilyä järvenjäällä n. 45 min.
Eka ryhmä oli aika alkeita ja toinen ryhmä oli jatkoryhmä. Sain sitten osallistua Madden kanssa klo 18 alokasryhmään.

Ennen kuin alotettiin omat treenit Madde oli siis jo viettänyt kaksi tuntia hallilla ja ollut mulla demo-koirana. Huomasin että se oli vähän väsy joten tehtiin ihan vähän vaan. Ensin leikin sen kanssa ja otin muutamia sivulletuloja. Sitten tehtiin luoksepäästävyys. Nyt meni jo rauhallisemmin. Ei ihan niin paljon tarvinnut innostua lähestyvästä ihmisestä. Sitten tehtiin liikkeestä seisomista. Hienostihan se Madde siellä tökötti. Pitäs nyt vaan viedä liikettä eteenpäin. Täytyy ottaa häiriö mukaan seisomiseen. Nyt kestää aika hyvin sen että liikun sen edessä ja sivulla mutta jos ottas ihan kosketuksen mukaan ja sen että kierrän koiran.

Tehtiin myös seuraamista vähän ja käännöksiä ja edestä sivulletuloja. Lopuksi vähän hyppyä lelulla ja vauhtiluoksetulo.

Tässä videonpätkää kun Madde ja Åska leikkii Oulun reissulla. Åska on kyllä todella liikuttava hieman kömpelöllä olemuksellaan!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Suunnitelmiin muutos! Ebba aloitti juoksun

Nyt kävi niin, että piti otta plan-b käyttöön. Ebba aloitti juoksun jo nyt ja en mitenkään pysty lähtemään Ranskaan nyt, koska Madden pennut syntyy juuri samalla viikolla kuin Ebba pitäisi astuttaa.

Joten jos silmätarkastuksessa ei ilmene mitään ihmeellistä, niin astutan Ebban norjalaisella Shepillä joka on täällä jalostuslainassa tämän talven.

Lisää Shepistä voi lukea täältä ja täältä

Jos kaikki menee hyvin, niin pennut syntyisi toukokuun alussa ja olisi luovutuksessa heinäkuun alussa.Madden pennut lähti omiin koteihin

Nyt on ollut niin kiirettä, että tänne päivittäminen on jäänyt. Madden pennut lähti viime viikonloppuna omiin koteihinsa. Hilda jäi vielä ilostuttamaan meitä parin viikon ajaksi.

Ebban pennut pitäisi syntyä viikon päästä. Röntgenissä näkyi 5-6 pentua. Toivotaan, että kaikki menee tällä kertaa hyvin ja saadaan kaikki pennut elävinä maailmaan.

Yritän ehtiä vastaamaan sähköposteihin mahdollisimman pian!