Siirry pääsisältöön

Ylätin itseni ja treenasin tokoa myös Poncholla

Maddelle ensin sisällä kapulan pitotreeniä. Hyvin pitää. Voi koputella laippoihin ja häiritä kädellä. Ei pudota. Sitten maasta kapulan nostoa. Tässä oli tänään joku vaikeus. Meinas heti irrottaa kun tuli eteen istumaan. Tähän kesto mukaan. Sitten sivulla olemista. Eli kontaktin kestoa. Otin kyllä myös sivulle siirtymistä niin että käsi sivulla suorana jossa makupala. Tämä vielä tällä hetkellä Madde hiukan vaikea. Mutta jatkamme harjoituksia.

Sitten paikallaoloa maaten. Meinaa vähän ennakoida maahan-käskyä ja sivulle nousua. Näissä pitää olla tarkkana. Hyvin makaa. Ehkä noin minuutin. Istumista otin kanssa. Nyt on tajunnut myös tämän. Rauhallisen oloinen istuessaan.

Uutena ollaan nyt ruvettu tekemään liikkeesä seisomista. maahan meno on jo hyvä ja istuminen kans. Hyvin nopesti Madde on tämänkin tajunnut. Voi jo liikkua eteen ja viereen. Toki palkkaus on vielä aika tiheää.

Luoksetuloa lyhyellä matkalla. Hyvin on tajunnut paikan. Ei tarvii olla enää käsiä apuna.

Seuraamista ehdottomasti ruvettava nyt tekemään. Tulee ihan jees jo sivulle ja osaa muutaman askeleen pätkiä seurata. Käännökset toimivat.

Ulkona otettiin vauhti noutoa muutaman kerran. Rupesin pohtimaan että pitäiskö sittenkin opettaa Madde kiertämään kapula sillä meinaa vähän hyökätä kapulan kimppuun. Tätä täytyy miettiä.

Merkkiä pallolla. Tää on ihan hassua miten Madde on tämän oppinut. Muutaman kerran sisällä kosketusalustalla tehty ja nyt lähti hienosti jo pidemmältä matkalta merkille. Tosin siis narupallo palkkana merkin takana.

Ruutua ihan ekaa kertaa. Olin kauhea reipas kun jaksoin väsätä ruudun pihalle, nauhat ja kaikki! Hyvä minä :) Madden kanssa vietiin narupallo yhdessä takarajalle ja sitten vaan koiran hetsaus ja lähetys. Sinnehän se pikkuotus viiletti tuhatta ja sataa. Muutama toisto näitä ja sitten koira tauolle.

Tauon jälkeen vielä muutama toisto ruutua ja siivekkeen kiertoa. Siinäpä Olikin jo ihan tarpeeksi yhdelle päivälle!


Poncho treenas merkkiä pallo palkalla ja ilman. Sama ruutua. Hyvin etsii paikkaa nyt. Sitten vähän seuraamista ja kaukoja. Laitoin lankun sen eteen ettei tulis eteen päin. Teki hyvin ja vauhdilla toistot. Palkaksi leikittiin narupallolla.
                                                        Pihapiiristä


Poncho ravistelee lelua

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Suunnitelmiin muutos! Ebba aloitti juoksun

Nyt kävi niin, että piti otta plan-b käyttöön. Ebba aloitti juoksun jo nyt ja en mitenkään pysty lähtemään Ranskaan nyt, koska Madden pennut syntyy juuri samalla viikolla kuin Ebba pitäisi astuttaa.

Joten jos silmätarkastuksessa ei ilmene mitään ihmeellistä, niin astutan Ebban norjalaisella Shepillä joka on täällä jalostuslainassa tämän talven.

Lisää Shepistä voi lukea täältä ja täältä

Jos kaikki menee hyvin, niin pennut syntyisi toukokuun alussa ja olisi luovutuksessa heinäkuun alussa.Madden pennut lähti omiin koteihin

Nyt on ollut niin kiirettä, että tänne päivittäminen on jäänyt. Madden pennut lähti viime viikonloppuna omiin koteihinsa. Hilda jäi vielä ilostuttamaan meitä parin viikon ajaksi.

Ebban pennut pitäisi syntyä viikon päästä. Röntgenissä näkyi 5-6 pentua. Toivotaan, että kaikki menee tällä kertaa hyvin ja saadaan kaikki pennut elävinä maailmaan.

Yritän ehtiä vastaamaan sähköposteihin mahdollisimman pian!