Siirry pääsisältöön

Madden ekat agility treenit

Tänään oli Madden ekat agility treenit. Mentiin jo 7 estettä putkeen. Rimat oli hypyissä 20 cm. Mentiin siis hyppyjä, putkia ja okseria. Otettiin muutaman toiston verran takaaleikkausta ja hyvin Madde kääntyi oikeaan suuntaan. Myös jarrutusta putkella ja hypyllä tehtiin. Hyvin ohjautuu. Keinua ottettiin myös erikseen. Ei ihmetelly yhtään. Salme auttoi meitä keinun kanssa ja laski sitä alas. Kontaktin teki hienosti ja pysyi kontaktilla hyvin. Tosin siis alusta oli tietenkin kontaktitreeissä apuna.

Hieno pieni koira! Hyvä siitä tulee. Käytän treeneissä palkkana makupaloja sillä uskon että lelu nostaisi liikaa virettä vielä tässä vaiheessa kun taitoa ei ole niin ei sillä vauhdilla mitään tee. Leikittiin lopuksi lelulla hetki.

Poncho oli aluksi sika! Sitten kun mulla vähän kiehahti niin koirakin meni hienosti. Tehtiin pitkää 40 esteen rataa. Rata oli tosi kiva, sellanen vauhdikas mutta mihin sai hyvin erilaisia ohjauskuvioita tehtyä. Kontatit otti hienosti. Keinu voisi olla nopeampi mutta ainahan se on ollu sellanen hidas.

Madde mitattuna 49 cm 7 kk. Kiloista en tiedä. Tuollanen siro tirppanahan se on. Vielä se varmaan sen sentin kasvaa. 8-9 kk kasvulinjat ovat jo sitten kiinni joten toivotaan vielä se viimeinen sentti :)


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Suunnitelmiin muutos! Ebba aloitti juoksun

Nyt kävi niin, että piti otta plan-b käyttöön. Ebba aloitti juoksun jo nyt ja en mitenkään pysty lähtemään Ranskaan nyt, koska Madden pennut syntyy juuri samalla viikolla kuin Ebba pitäisi astuttaa.

Joten jos silmätarkastuksessa ei ilmene mitään ihmeellistä, niin astutan Ebban norjalaisella Shepillä joka on täällä jalostuslainassa tämän talven.

Lisää Shepistä voi lukea täältä ja täältä

Jos kaikki menee hyvin, niin pennut syntyisi toukokuun alussa ja olisi luovutuksessa heinäkuun alussa.Madden pennut lähti omiin koteihin

Nyt on ollut niin kiirettä, että tänne päivittäminen on jäänyt. Madden pennut lähti viime viikonloppuna omiin koteihinsa. Hilda jäi vielä ilostuttamaan meitä parin viikon ajaksi.

Ebban pennut pitäisi syntyä viikon päästä. Röntgenissä näkyi 5-6 pentua. Toivotaan, että kaikki menee tällä kertaa hyvin ja saadaan kaikki pennut elävinä maailmaan.

Yritän ehtiä vastaamaan sähköposteihin mahdollisimman pian!