Siirry pääsisältöön

Melkein 12 viikkoa

Madde on kotiutunut paremmin kuin hyvin! Aramiksesta on tullut sen bestis. Ollaan käyty kylällä ihmettelemässä ihmisiä ja autoja. Myös koirakavereita ollaan saatu. Treenikentällä ollaan muutamaan kertaan ehditty käydä. Eilen käytiin Mielosen Annen luona Jormuassa katsomassa heppoja, kissoja ja kaneja.

Muutaman kerran ollaan käyty vaarassakin lenkillä. Hyvin on jaksanut mukana. Mutta mikä parhainta hän on niin kiltti!! En edes muistanut että pentu voi olla näin helppo. Toki hän on touhukas, mutta se nyt on selvää. Ei vikise, ei tuhoa ( ainakaan vielä), leikkii leluilla kyllä villisti. Kävelee hihnassa hienosti. Matkustaa autossa ilman mitään ongelmia. Kulkee tosi hienosti uusissa paikoissa. On vaan niin HELPPO :) Ei hauku, ei pöhise. Tuntuu että palikat on kohillaan pääkopassa!


Tässä hän leikkii. Ikää tais olla 9 viikkoa


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Suunnitelmiin muutos! Ebba aloitti juoksun

Nyt kävi niin, että piti otta plan-b käyttöön. Ebba aloitti juoksun jo nyt ja en mitenkään pysty lähtemään Ranskaan nyt, koska Madden pennut syntyy juuri samalla viikolla kuin Ebba pitäisi astuttaa.

Joten jos silmätarkastuksessa ei ilmene mitään ihmeellistä, niin astutan Ebban norjalaisella Shepillä joka on täällä jalostuslainassa tämän talven.

Lisää Shepistä voi lukea täältä ja täältä

Jos kaikki menee hyvin, niin pennut syntyisi toukokuun alussa ja olisi luovutuksessa heinäkuun alussa.Madden pennut lähti omiin koteihin

Nyt on ollut niin kiirettä, että tänne päivittäminen on jäänyt. Madden pennut lähti viime viikonloppuna omiin koteihinsa. Hilda jäi vielä ilostuttamaan meitä parin viikon ajaksi.

Ebban pennut pitäisi syntyä viikon päästä. Röntgenissä näkyi 5-6 pentua. Toivotaan, että kaikki menee tällä kertaa hyvin ja saadaan kaikki pennut elävinä maailmaan.

Yritän ehtiä vastaamaan sähköposteihin mahdollisimman pian!