Siirry pääsisältöön

Taukoilua, vähän agia ja tokoa

Kisatauko on parhaillaan käynnissä ja koirakin on ollut melkein treenaamatta. Vähän agia ja tokoa ollaan tehty. Oreniuksen koulutuksessa oltiin ja olikin kiva huomata että sain oman keskittymisen nappiin ja tehtiin oikein hyvää suoritusta. Treenattiin sitten back-lap:a enimmäkseen kun se oli mulle hieman outo tuttavuus. Myös Heli Nuorivuoren koulutuksessa oltiin nyt loppiaisena ja Poncho oli aika räjähdys altis aluksi mutta sitten saatiin homma hanskaan ja olin tyytyväinen menoon.


 Tokossa ollaan treenattu Elinan ja Katrin tiukan silmän alla ja edistystä on kyllä tullut meidän ongelma kohtiin. Saa nähdä sitten keväällä että miten koetilanne vaikuttaa koiraan.
Eipä oikeestaan muuta erityistä. Pikkuhiljaa rupeaa pentukuume nostamaan päätään. Ponchohan täytti Joulukuun alussa 6 v ja Aramis täyttää helmikuun alussa 10 joten viimeistään ensi vuonna olisi uuden pennun aika. Jospa vielä malttaisi tämän vuoden keskittyä Ponchoon täysillä, täytyyhän se TVA:si ja AVA:ksi saada ;)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Suunnitelmiin muutos! Ebba aloitti juoksun

Nyt kävi niin, että piti otta plan-b käyttöön. Ebba aloitti juoksun jo nyt ja en mitenkään pysty lähtemään Ranskaan nyt, koska Madden pennut syntyy juuri samalla viikolla kuin Ebba pitäisi astuttaa.

Joten jos silmätarkastuksessa ei ilmene mitään ihmeellistä, niin astutan Ebban norjalaisella Shepillä joka on täällä jalostuslainassa tämän talven.

Lisää Shepistä voi lukea täältä ja täältä

Jos kaikki menee hyvin, niin pennut syntyisi toukokuun alussa ja olisi luovutuksessa heinäkuun alussa.Madden pennut lähti omiin koteihin

Nyt on ollut niin kiirettä, että tänne päivittäminen on jäänyt. Madden pennut lähti viime viikonloppuna omiin koteihinsa. Hilda jäi vielä ilostuttamaan meitä parin viikon ajaksi.

Ebban pennut pitäisi syntyä viikon päästä. Röntgenissä näkyi 5-6 pentua. Toivotaan, että kaikki menee tällä kertaa hyvin ja saadaan kaikki pennut elävinä maailmaan.

Yritän ehtiä vastaamaan sähköposteihin mahdollisimman pian!