Siirry pääsisältöön

Lunta ja aurinkoa!

Aivan ihana ensimmäinen kunnon talviaurinko päivä! Käytiin pitkllä lenkillä koirien kanssa Utissa. Mukana oli Rilla (Collie ), Ralli (BC), Tete ( BC) ja tietysti Armi-pappa ja Poncho. Kerran Poncho hermostui Tetelle kun ilmeisesti tuijotti liian pitkään ja juoksi kohti. Sen jälkeen kaikki arvon neidit lenkkeili sulassa sovussa. Olisihan se taas tehnyt mielä tehdä rukkasen tosta pikku-merlestä.. olis tullut tosi trendikkäät kyllä! Sen pää ei vaan aina kestä moisia tilanteita..saisi kyllä mun mielestä kestää!! MUR!

Noh onneksi ei sen enempää mitään tilanteita tullut ja Ponchokin oli rento ja rauhallinen loppulenkin. Eilen käytiin vielä uusiksi treenaamassa Helin rataa ja kyllä voipi ohjastaja olla tyhmä kun tekee ihan samat virheet uudestaan. Vaikeat kohdat menee kuin vettä vaan ja sitten helpoissa pitää mokata. Höh sanon minä. Koira kulkee kyllä. Menin pari kertaa myös Rallilla. Kiva vietävä sekin!

Tein Poncholle myös kaukkarit häiriöllä ja tunnarin. Tunnarissa taas vaihtoi oman pois. Pieni murahdus moisesta ja seuraava toisto olikin ihan nappisuoritus!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Suunnitelmiin muutos! Ebba aloitti juoksun

Nyt kävi niin, että piti otta plan-b käyttöön. Ebba aloitti juoksun jo nyt ja en mitenkään pysty lähtemään Ranskaan nyt, koska Madden pennut syntyy juuri samalla viikolla kuin Ebba pitäisi astuttaa.

Joten jos silmätarkastuksessa ei ilmene mitään ihmeellistä, niin astutan Ebban norjalaisella Shepillä joka on täällä jalostuslainassa tämän talven.

Lisää Shepistä voi lukea täältä ja täältä

Jos kaikki menee hyvin, niin pennut syntyisi toukokuun alussa ja olisi luovutuksessa heinäkuun alussa.Madden pennut lähti omiin koteihin

Nyt on ollut niin kiirettä, että tänne päivittäminen on jäänyt. Madden pennut lähti viime viikonloppuna omiin koteihinsa. Hilda jäi vielä ilostuttamaan meitä parin viikon ajaksi.

Ebban pennut pitäisi syntyä viikon päästä. Röntgenissä näkyi 5-6 pentua. Toivotaan, että kaikki menee tällä kertaa hyvin ja saadaan kaikki pennut elävinä maailmaan.

Yritän ehtiä vastaamaan sähköposteihin mahdollisimman pian!