Siirry pääsisältöön

Talvi tulee, muttei vielä kylmä :)

Poncho on nyt kisa tauolla mutta ollaan vielä treenailtu tokoa ja agia kun ei ole vielä niin kylmä että itse palelisin kauheesti. Kunhan mittari painuu pakkasen puolelle varmaan myös treenaaminen jää vähemmälle.

Tokossa olen saanut pienen toivon kipinän että saisin ton koiran vielä toimimaan. Kiitos vaan Elina ja Katri. Ehkä saan työstettyä meidän ongelmat talven aikana ja kunhan aurinko taas paistaa ja nurmi vihertää niin uskallaudumme taas kisoihin.
Agissa keskitymme tekniikkojen hiomiseen. Tulossa on 18.12 Oreniuksen koulutus, jos ei ole ihan kauhean kylmä niin siihen kyllä osallistumme. Poncho ei jarruta mielestäni edelleenkään tarpeeksi ja muitakin teknisiä juttuja toki on joita nyt talven ajan työstämme.
Poncho täyttää muutaman päivän päästä jo kuusi vuotta ja samana päivänä saa ottaa viimeisen agi sertin vastaan. Sitä sitten keväällä metsästämään :)
Aramis voi ihan ok. Se on nyt sydänlääkkeillä ja kortisonilla kun sillä on sellaista astman tyyppistä köhää ja sydämen oikea eteinen oli aika suuri uä tutkimuksessa. Sivuääntä ei kuulu. Leukosyytit ja trombosyytit on edelleen matalat.
Kuva otettu vuosi sitten. Silloin oli lunta..nyt vain on pimeää ja märkää!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Suunnitelmiin muutos! Ebba aloitti juoksun

Nyt kävi niin, että piti otta plan-b käyttöön. Ebba aloitti juoksun jo nyt ja en mitenkään pysty lähtemään Ranskaan nyt, koska Madden pennut syntyy juuri samalla viikolla kuin Ebba pitäisi astuttaa.

Joten jos silmätarkastuksessa ei ilmene mitään ihmeellistä, niin astutan Ebban norjalaisella Shepillä joka on täällä jalostuslainassa tämän talven.

Lisää Shepistä voi lukea täältä ja täältä

Jos kaikki menee hyvin, niin pennut syntyisi toukokuun alussa ja olisi luovutuksessa heinäkuun alussa.Madden pennut lähti omiin koteihin

Nyt on ollut niin kiirettä, että tänne päivittäminen on jäänyt. Madden pennut lähti viime viikonloppuna omiin koteihinsa. Hilda jäi vielä ilostuttamaan meitä parin viikon ajaksi.

Ebban pennut pitäisi syntyä viikon päästä. Röntgenissä näkyi 5-6 pentua. Toivotaan, että kaikki menee tällä kertaa hyvin ja saadaan kaikki pennut elävinä maailmaan.

Yritän ehtiä vastaamaan sähköposteihin mahdollisimman pian!