keskiviikko 12. heinäkuuta 2017

SM kisat, MM-karsinnat ja agirotu

Huh huh, nyt tuntuu ihanalta kun saatii tämän vuoden tavoitteet täytettyä.

SM kisat olivat tänä vuonna Lappeenrannassa ja Madden kanssa osallistuttiin sekä joukkuekilpailuun, että yksilökilpailuuun.

Joukkuekisassa edustimme AST:tä. Madde oli meidän joukkueen ensimmäinen koirakko ja lähti heti aamusta. Rata oli kivan oloinen ja Madden kanssa oli kiva mennä radalla. Muuten rata olikin sujuvaa paitsi, että yksi rima tuli alas ja ehkä kauhistuttavin hetki oli se kun loppusuoralla Madde ei jostain syystä nähnyt viimeistä hyppyä tarpeeksi ajoissa vaan lähti ponnistamaan hyvylle aivan hypyn edestä, joka aiheutti sen että Madde pyörähti voltin ja tuli melkein niskoilleen alas.

Säikähdin aika paljon mutta onneksi Madde nousi ylös ja oli ihan normaali oma itsensä. Jäähdyttelin Madden kunnolla ja meidän joukkueessa oli onneksi fysioterapeutti joka heti tsekkasi Madden läpi. Madde sai myös kylmä hoitoa vasemmalle puolelle niskaan/lapaan.

Onneksi myöhemminkään Madde ei ontunut eikä siitä löytynyt mitään ihmeellistä, joten huokaisin helpotuksesta. Päätin, että jos aamulla Madde vaikuttaa omituiselta tai hyppää/liikkuu huonosti niin sitten ei mennä yksilöihin.
Onneksi Madde oli aamullakin oma itsensä, eikä siitä löytynyt mitään aristuksia tai ontumista.

Lopulta meidän joukkue tuli hienosti sijalle 8.!! Olipa jännää ja siistiä!

Sunnuntaina yksilöiden karsintaradalla tehtiin nopea nolla. Harmittaa hieman, sillä ohjasin yhden kohdan vähän lepsusti ja siinä meni aikaa. Aika olisi ollut vielä parempi jos se kohta olisi ollut sujuva. Mutta oli upea tunne kun päästiin finaaliradalle osallistumaan. Madde lähti finaaliin sijalta 27.

Finaaliradalla meidän matka tyssäsi heti alun puomi/putki kohtaan. Madde purki putkenlukituksen ja lähti mun perään, joten siitä vitonen. En saanut enää omaa keskittymistä parhaalle tasolle virheen jälkeen ja hyllytettiin puolessa välissä rataa.

Olin kuitenkin tosi tyytyväinen koko viikonloppuun ja Madden kanssa oli niin kiva mennä radoilla!

Olin jo päättänyt, että karsintoihin ei lähdetä mutta sitten minut ylipuhuttiin laittamaan ilmo, vaikka meidän ranking-sijoitus oli 140.

Kannatti lähteä sillä ekalta hyppäriltä tehtiin nopea nolla ja sillä sijoituttiin lauantaina lopulta sijalle 5. Oli aika uskomaton tunne lähteä sunnuntaille sijalta 5. 
Sunnuntaina ei sitten ihan onnistuttu, vaikka vikalle radalle saatiin hyvä tsemppi päälle ja hyllytettiin vasta ihan radan lopussa. Madde oli taas niin hieno matka-/kisakaveri <3


Olin jo aikasemmin ilmoittanut Puhdin ja Madden agirotuun, mutta karsintojen jälkeen olin jo aika väsynyt kisaamiseen. Perjantaina ei mainittavaa menestystä kummallekkaan. Puhti teki kyllä ihan kelporatoja pikkuvirheillä. Madde hyllytti rehellisesti molemmat perjantain radat. En oikein saanut itselle tsemppiä päälle.

Lauantaille sain sitten asenteenkin korjattua ja Madden kanssa hyvä eka rata, joka hyllytettiin kun Madde karkasi keinulta. Vikalle radalla sitten taisteltiin nolla ja sijoitus oli 3./98. 

Puhti teki kivoja ratoja mutta mukaan mahtui taas pikkuvirheitä, joten ei mainittavia tuloksia sille.


Nyt keskitytään muihin juttuihin ja agility jää nyt vähäksi aikaa tauolle.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pentue suunnitelma loppuvuoteen

Suunnitelmissa on astuttaa Armi ( M.All in Armi ). Juoksua odotetaan lokakuulle.  Urokseksi valikoitui Kari Kotikosken Glencar Bruce. Bruce ...