maanantai 22. toukokuuta 2017

Maddesta FI AVA ja Katen juoksu alkoi


lmoitin Madden Imatralle 4 starttiin. Ajaessa sinne ajattelin, että nyt täytyy oikeasti keskittyä ja tehdä se puuttuva aginolla SM kisoja ajatellen.

Kisat oli koulunkentällä joka oli tosi kova hiekkakenttä ja koirat sutivat radalla todella paljon. Ei siis mikään hyvä kenttä agilitykisoille.

Lähdetttiin lähtölistan mukaan toisena, mutta eka oli poissa joten startattiin ekana. Radoilla oli teemana putkijarrut, sillä suorista putkista käännyttiin aina tiukasti taaksepäin.

Ekalla radalle sain hyvän tsempin päälle ja tehtiinkin hyvä nopea nolla ja SM kisoihin osallistumiskriteerit täyttyivät!! Sitten rupesinkin jännittämään että riittäisikö aika sertiin, sillä Maddella oli tullut 15.5 vuosi ekasta sertistä.
Tuloksia ei kuulunut pitkään aikaan ja meinasin jo mennä tiedustelemaan, kun jännitti niin paljon. Olipa hienoa kuulla, että Madde voitti ja näin tämän kevään molemmat tavoitteet täyttyivät tuolla voitolla! Vielä meidän pitäisi yksi hyppyserti metsästää.

On se aina hieno fiilis, kun vuosien työ tuottaa tulosta ja pääsee siihen tavoitteeseen minkä on asettanut kun pentu on tullut taloon.

Seuraava rata oli hyppäri ja Madde kaarratteli aika paljon, kun ei meinannut millään mahtua esteväleihin liukkaan pohjan takia. Myös putkista tulot valuivat pitkiksi. Tehtiin kuitenkin nolla. Aavistelinkin, että sillä ei varmaan mitalleille päästäisi. Lopulta Madde tipahti sijalle 10.

Päivä oli kuuma ja kenttä pölisi mutta kolmanneltakin radalta tehtiin nolla. Nyt olin päätttänyt treenailla kontakteja ja pidin tarkoituksella Maddea kontakteillä normaalia pidempään. Tällä radalla tultiin sijalle 4.

Kaikki mahdolliset tavoitteet oli jo täyttyneet triplanollan myötä, joten kovasti harkitsin lähtöä ajelemaan kotia kohden, kun Onnikin oli mukana ja päivä oli ollut pitkä. Saivat kuitenkin viimeisenkin radan rakennettua nopeasti ja mentiin sitten vielä viimeinen, ja kappas vaan sieltäkin tehtiin nolla! Taas pääsin vaatimaan hyvin Maddelta puomin ja keinun. Tällä radalla vauhti silti riitti 2. sijaan!!

Kyllä oli jotenkin aivan tyhjä olo starttien jälkeen. 4 rataa 4 nollaa, serti, valio, SM nollat kasassa huh huh!! Ihan älytöntä! En varmaan koskaan olisi uskonut, että voisin Madden kanssa tehdä 4 nollaa samoissa kisoissa.

Nyt voi rennoin mielin lähteä SM kisoihin pitämään hauskaa ja katsoa mihin se riittää!

Ja ei varmaan tarvitse sanoa, että Madde oli ihan super hieno pieni ruskea raketti <3

Fi AVA Imatra 21.5.2017
Sitten arkisempiin asioihin. Kate aloitti juoksun tänään 22.5. eipä ole ollut aikaisemmin narttua joka juoksee 6 kk välein. Vähän ehkä tylsän lyhyt väli mun makuun.

Katsotaan miten Ebba reagoi tähän, sehän juoksi Katen kanssa joulukuun alussa samaan aikaan. Madden juoksu oli helmikuussa, joten se tuskin nyt tekee juoksua.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pentue suunnitelma loppuvuoteen

Suunnitelmissa on astuttaa Armi ( M.All in Armi ). Juoksua odotetaan lokakuulle.  Urokseksi valikoitui Kari Kotikosken Glencar Bruce. Bruce ...