maanantai 13. maaliskuuta 2017

Kevät on täällä

Nyt tuntuu siltä, että kevät on saapunut. Ilma jotenkin tuntuu keväisen lämpimältä. Innolla odotan kesän saapumista. Tarkoitus olisi, että lampaat saapuisivat toukokuun puolen välin aikoihin. Vielä on mietinnässä tuleeko kanat ja ankat tänä kesänä vai vasta vuoden päästä.

Vähän ollaan taas aloiteltu paimennustreenaaminenkin. Kate on vielä aika vallaton ja tarvii sytyttelyä. Ebba tuntui tauon jälkeen tosi kivalta. Sen kanssa pitäisi nyt treenata jakoa ja pilliä.

Ebballa oli 8.3 synttärit ja meidän lauman kuningatar täytti 4v. Onnea Ebba <3
Madden kanssa ollaan kisailtu vaihtelevalla menestyksellä. Janakkalassa tehtiin agiradalta nolla. Pieni pyörähdys lopussa vei meiltä sertin. Tultiin sillä nollalla kuudenneksi kovassa sakissa.

Eilen käytiin Tampereella kisoissa ja eka rata oli hyppäri. Tutustuin yhden putken väärin päin ja tuulettelinkin jo maaliin tultua nollarataa, kunnes Heli tuli kertomaan että rata oli hyl. Sen verran jäi ärsyttämään tuollainen oma sekoilu, että tehtiin sitten vielä tuplanolla sijoilla 2. ja 1 ja saatiin vielä agilitysertikin!
Toukokuun jälkeen Madde voi sitten ottaa vastaan viimeiset sertit. Nyt on kyllä hieno fiilis kun sai tuon tuplan tehtyä, koska se on aina se kaikkein vaikein. Vielä tarvitaan muutama irtonolla sm kisoja varten. Toivotaan, että saataisiin ne tehtyä.


Puhti on käynyt muutamia epiksiä ja ollaan tehy nolliakin. Vielä treenataan kontakteja vähän varmemmiksi ja sitten keväämmällä/alkukesästä olisi tarkoitus startata Puhdin kanssa virallisissa kisoissa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pentue suunnitelma loppuvuoteen

Suunnitelmissa on astuttaa Armi ( M.All in Armi ). Juoksua odotetaan lokakuulle.  Urokseksi valikoitui Kari Kotikosken Glencar Bruce. Bruce ...