sunnuntai 12. helmikuuta 2017

Madden saikku ohi ja juoksu alkoi

Käytiin Madden kanssa Patricialla hoidettavana ja onneksi mitään aristuksia tai puolieroja ei enää löytynyt. Maddella oli siis reisilihaksen yläkiinnityskohdan venähdys/revähdys ja se on nyt parantunut ja saamme elää normaalia elämää.

Katselinkin jo kisakalenteria ja mennään ainakin Hyvinkäälle kisaamaan 18.2 ja mahdollisesti Janakkalaan sitten kuun lopussa.Madde aloitti myös juoksunsa. Katselin eilen viime vuoden päivityksiä ja huomasin, että eilen oli alkanut vuosi sitten juoksu. Joten Madde on tarkka tyttö tässäkin asiassa. Nyt jos tästä laskee niin seuraavat juoksut tulee sitten lokakuussa ja siitä seuraavat kesällä 2018. Joten jatkan mietiskelyä mikä on paras ajankohta seuraaville pennuille. 
Olen päättänyt kokeilla opettaa Katelle juoksareita. Tilasin Treat&Train-masiinan ja nyt täytyisi vaan uskaltaa aloittaa. Myös Puhdin juoksu An opetuksessa tulen käyttämään tuota masiinaa. Kate täyttää kohta vuoden. Tavoite alkaa kisamaan agissa 2 v. joten mulla olisi tässä vuosi aikaa puuhastella noiden juoksareiden kanssa. Saa nähdä miten tuo projekti sitten menee.
Ihanaa kun päivät on jo pidentyneet ja ehtii lenkille vielä valoisan aikaan, kun mies tulee kotiin töistä. Yhtenä päivän oli upea auringonlasku tuossa järvenjäällä. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pentue suunnitelma loppuvuoteen

Suunnitelmissa on astuttaa Armi ( M.All in Armi ). Juoksua odotetaan lokakuulle.  Urokseksi valikoitui Kari Kotikosken Glencar Bruce. Bruce ...