sunnuntai 6. maaliskuuta 2016

Kuninkuusluokka kutsuu!

Eilen käytiin kisaamassa Jau:n kisoissa Sipoossa. Mulla oli edelleenkin jalat tosi tukkeessa, kun viikko sitten innostuin hyppäämään hevosen selkää piiiitkän tauon jälkeen. Ja kun sitä selkään kipuaa niin on sama osallistua heti estetunnille. :D.

Enne tätä koiraharrastusta puuhailin paljonkin hevosten parissa. Olen ensimmäisen kerran kivunnut ponin selkään 6 v. iässä ja siitä saakka säästin aina viikkorahani, jotta pystyin käymään ratsastustunneilla. Luonne kun on vähän tälläinen vauhtia ja vaarallisia tilanteita rakastava, niin hyppääminen oli niiiiin mun juttu! Myös ravureiden kanssa puuhastelin, koska sukulaiseni kasvatti ravihevosia ja kesät tuli oltua siellä tallilla töissä. Minusta oli siistiä ajaa kovaa ravurilla, se voima mikä siinä kärrien edessä maata takoi oli ihailtavaa katsottavaa!

Mutta takaisin agilityn pariin ;)

Eka rata meni yrittäessä juosta kipeillä jaloilla ja videolta katsottuani totesin, että ihan turha yrittää ehtiä valsseihin kun en selkeästikkään pääse liikkumaan niin nopeasti. Olin myöhässä ja koiran edessä, joten Madde sujahtikin radan puolessä välissä esteen väärin päin ja siitä HYL.

Tokalle radalle päätin, että takaaohjaan Maddea niin ei tarvitse yrittää rynniä mihinkään. Eihän ne kaarrokset ihan pieniä olleet, kun madde sai roiskaista hypyt pitkiksi mutta nolla me tehtiin vaikka jostain syytä yritin vielä tehdä yhden leikkauksen loppusuoralle ja Madde meinasi ajautua pois hypyn linjasta.
Silti vauhtia oli sen verran, että se riitti voittoon! :)

Nyt on kiva, kun voi kolmosissa vaan rennosti kisailla ja hakea tuntumaa ja kokeilla eri ohjausvaihtoehtoja, koska me ei tälle vuodelle yritetä SM-kisoihin. Toki jos niin hyvin menee, että sertejä tulee niin ei me siitä valiteta ;)

Piti ihan katsoa milloin on ollut viimenen startti Ponchon kanssa kolmosissa ja se on ollut 10/2013, joten onhan tässä vähän taukoa sieltä tullut.


Iloinen pikkukoira

palkinnot oli hienot!

Video tulee myöhemmin, kun saan sen youtubeen laitettua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pentue suunnitelma loppuvuoteen

Suunnitelmissa on astuttaa Armi ( M.All in Armi ). Juoksua odotetaan lokakuulle.  Urokseksi valikoitui Kari Kotikosken Glencar Bruce. Bruce ...