torstai 5. marraskuuta 2015

Puhti 16 vko

Puhti on jo 4 kk ja maha-asukkikin päätti saapua maailmaan, joten nyt riittää joka kädelle puuhaa ;)

Puhdin kanssa ollaan enimmäkseen keskitytty elämän opiskeluun. Isoilla tassuilla mennään jo aika lujaa Madden ja Ebban perässä metsässä. Metsälenkeillä ollaan tehty jälkikeppien ilmaisua ja Puhtihan nostaa jo kepit ruudusta todella hienosti. Seuraavaksi voisi tehdä pienen jäljen ja laittaa kepit sinne.
Esineruutua ollaan tehty niin, että käydään yhdessä viemässä lelu ja sitten mennään yhdessä sitä etsimään. Hyvin käyttää nenäänsä :)

Kotona ollaan leikitty ja naksuteltu kehonhallinta juttuja ja vähän tottiksen alkeita.

Lampaille päästiin ensimmäistä kertaa pentutreffeillä Pukkilassa. Paikalle saapui Skyr, Teho, Muusi ja Puhti. Muusi ei käynyt lampailla vaan oli vain turistina paikalla. Kaikki muut pennut pääsi sytyttelemään ja hienosti kaikki osoitti kiinnostusta lampaita kohtaan.
Oli ihana nähdä kaikkia pentuja! Onneksi Anitalla oli kamera mukana sillä itse en tajunnut ottaa yhtään kuvaa. Päivitän kuvia tänne kunhan Anita ehtii kuvat julkaista.

Käytiin tehosterokotuksilla töissä, ja tarkastuksessa ei löytynyt mitään huomautettavaa. Puhti käyttäytyi hienosti pöydällä ja ei edes huomannut rokotusta. Hieno pieni Puhti. Painoa oli kertynyt 9,9 kg.

Tässä video meidän puuhista https://www.youtube.com/watch?v=m4_VZ1ZTgTI

Puhdin korvat ovat nousseet pystyyn ja tällä hetkellä ne ovat hienosti kolmiona pään päällä :D


Tehollakin on hienot höröttimet!

Madden kanssa ollaan päästy jo vähän enemmän tekemään agilityä, kun nyt minäkin taas pystyn liikkumaan normaalisti. Tvoite olisi päästä kisaamaan viimeistään tammikuussa. Katotaan jos joulukussa ehtisi vaikka yhdet kisat käydä.

Ebban kanssa ollaan tehty PK puolen tottista ja 1 m hyppykin alkaa pikku hiljaa valmistua. Vielä pitää treenata etäisyydenarviointi ja nouto sitten viimeiseksi mukaan. 

Lampailla ei nyt olla käyty. 

Tässä video Ebbasta kun hyppää 1 m esteen lelulle.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pentue suunnitelma loppuvuoteen

Suunnitelmissa on astuttaa Armi ( M.All in Armi ). Juoksua odotetaan lokakuulle.  Urokseksi valikoitui Kari Kotikosken Glencar Bruce. Bruce ...