sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Uusi yritys tokokokeisiin

Nyt sain paikan tänne Ouluun 18.10 tokoon molemmille koirille. Ebbakin siis pääsee alo luokkaan. Aika jännää!!
Molemmille täytyy nyt tehdä ahkerasti paikallaolotreeniä. Muuten liikkeet on aika hyvin hallussa. Tottkai tarvitaan paljon häiriötreeniä myös.

Madden kanssa ollaan tehty esine-etsintää aina lenkkien yhteydessä. Ja vähän keppi-ilmaisuja jäljelle.

Kävin ajamassa pidemmän jäljen joka vanheni 1,5 tuntia. Alueella oli paljon sienestäjiä joten harhoja oli varmasti paljon. Jana ei nyt onnistunut vaan Madde meni suoraan yli jäljestä ja otti jonkun toisen jäljen. Lähetin uudestaan niin otti takajäljen mutta siitä päästiin sitten matkaa. Jälki oli n. 500 metriä pitkä ja laitoin sinne 4 kpl keppejä. Pari polun ylitystä joista Madde kyllä selvisi hienosti!
Jäljestys oli hieman epätarkkaa seilaamista mutta kaikki kepit nousi joten täytyy olla tyytyväinen. Kulmissa Madde hieman pyörähtää, mutta kaiken kaikkiaan siis kelpo suoritus, jos janaa ei oteta huomioon ;)

Esineissä eka ( kuminen lelu ) nousi heti, mutta toiseen esineeseen ( kankainen sormikas) jouduttiin sitten tekemään enemmän töitä. En osaa sanoa muuta, kun että sivuttainen tuuli oli kova. En tiedä miksi ei reagoinut helpompaan esineeseen nopeammin. Ehkä ei malttanut tarkentaa tarpeeksi kovassa tuulessa. Treeniä vaan lisää niin hyvä tulee. Nyt olen ruvennut vaatimaan suorempia pistoja. Ne rupee toimimaan ihan ok.

Tässä videoEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Pentue suunnitelma loppuvuoteen

Suunnitelmissa on astuttaa Armi ( M.All in Armi ). Juoksua odotetaan lokakuulle.  Urokseksi valikoitui Kari Kotikosken Glencar Bruce. Bruce ...