sunnuntai 10. marraskuuta 2013

kyllä ne ehkä jotain tottelee

Toko on päivän sana. Käytiin torstaina Kajaanissa KPKY:n treenivuoroa testaamassa Seppälän hallissa. Saatiinkin tosi hyvä häiriö kun paikalla oli niin paljon koiria. Ja mikä parasta paikalla oli edustettuna perinteisiä palveluskoirarotuja. Tämä siksi hyvä että Ebba ja Madde joutui tuossa vähän aikaa sitten holskun hyökkäyksen kohteeksi ja ei ihan hirveesti olla nähty isoja ja tummia koiria. Maddea ihan vähän jännitti kun seuruutin sitä lähelle yhtä isoa saksanpaimenkoiraa ja se vähän vilkuili sinne mutta palkkasin paljon ja yritin saada hyvää fiilistä aikaiseksi. Oli kyllä erittäin hyvä häiriö treeni ja saatiin vielä ryhmäpaikkamakuukin suoritettua. Madde oli hyvä. Ebba oli myös varsin pätevä. Vaikka häiriöö oli paljon se jaksoi keskittyä hyvin ja sillä on kyllä tekemisen meininkiä hommassa :) Aivan ihana koira!

Toivon niin hartaasti että Madde ei aloita juoksua ennen kisoja mutta mun tuurillahan se tietenkin aloittaa. No kasataan tässä pikkuhiljaa AVO-luokan liikkeitä kasaan ja jos nyt ei päästä kisaamaan ALO:ssa niin ehkä sitten talvella rykäsen molemmat alta pois.

Tässä iltahumputtelua lisää. Ei oikein tuo kuva osunut kohilleen mutta näkeehän siitä jotain ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pentue suunnitelma loppuvuoteen

Suunnitelmissa on astuttaa Armi ( M.All in Armi ). Juoksua odotetaan lokakuulle.  Urokseksi valikoitui Kari Kotikosken Glencar Bruce. Bruce ...