maanantai 4. marraskuuta 2013

Kaukot..paholaisen keksintö

Madden ekat Tokokisat olis siis 24.11.13. Olen pikkuhiljaa ruvennut siirtämään katseen kohti avo-luokkaa. Noutohan Maddella on jo hallussa ja samoin jäävien taakse palaaminen. Mutta ne kaukot..mä olen lintsannut niiden opettamisesta kun ahdistun jo valmiiksi kun tiedän etten osaa opettaa niitä niin hyvin kun haluisin. Mun jokainen koira on tullut eteenpäin ylemmissä luokssa. Ei paljon mutta sen verran että aina pari pistettä menetetään sen takia. Poncho nyt tahmaili myös liikkeissä mutta se nyt on Poncho. Avo-kaukot vielä menee, mutta sitten se hiuksien harmaantuminen alkaa..yyhhhh! Tuskainen taival saada koira nopeesti suorittamaan liikkeet pysyen samalla paikallaan. Taidan tehdä reissun Kouvolaan ja jos Elina olisi niin ihana että kattos vähän mitä tehdä niiden kanssa. Ei vielä siis mitään suurta ongelmaa kun en ole niitä treenannutkaan mutta en taas jotenkin uskalla edetä asiassa ollenkaan. Nytkin istu-maahan liikkeessä Madde saattaa liikuttaa peppua vähän ja nojaa eteenpäin jos matkaa on yhtään enemmän.

Seuraamisessa täytyy tehdä oikealle käännöksiä ja suoksua ja palkata niistä. Viime treeneissä ketjutin seuraamisen, liikkeestä maahan menon ja luoksetulon. Sitten palkka. Sitten katjutin liikkeestä seisomisen ja hypyn. Hienosti Madde teki tasollaan. Luoksetulossa tarvitsi kaksi käskyä sivulle siirtymiseen. Niitä myös otettava.

Ebban seuraamista olen yrittänyt viedä vähän eteenpäin. Eli käden häivyttäminen on projektin nimi. Käännöksissä hakeutuu jo aika hyvin sivulle oikeaan paikkaan mutta jos otan paikaltaan yhden askeleen eteenpäin niin pienen bc:n herneet ylikuumenee :D Hän ei vaan oikein ymmärrä mitä halutaan ja tarjoaa maahanmenoa. No kaikki tämähän kuuluu koulusprojektiiin kun apuja häivytetään.

Nyt kun talvi tulee ja illat on täällä niin pimeitä että ei tuolla ulkona viihdy niin onkin hyvää aikaa tokoilla täällä sisällä pieniä juttuja. Ebban kanssa aloitin vähän noudon opettelun. Ja pitäisi sitten koota muistakin liikepalasista vähän suurempia kokonaisuuksia. Jos nyt vaikka keskitytään hetkeksi siihen seuraamiseen ja noutoon.

Tässä pieni videopätkä iltapuuhista. Humputellaan vähän.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pentue suunnitelma loppuvuoteen

Suunnitelmissa on astuttaa Armi ( M.All in Armi ). Juoksua odotetaan lokakuulle.  Urokseksi valikoitui Kari Kotikosken Glencar Bruce. Bruce ...