maanantai 11. maaliskuuta 2013

Tänään Madde jo 9 kk :) Aika menee kyllä nopsaan. Mittasin sen ja edelleen 50 cm ja 10,5 kg. Siinä se nyt sitten taitaa olla tuo kasvu.
Käytiin taas potkukelkkailemassa kun oli niin hieno ilma! Jonka jälkeen mentiin Kajaaniin agitreeneihin. En saanut omaa keskittymistä ihan nappiin niin ei saatu kovin puhdasta rataa tehtyä Ponchon kanssa mutta oli siellä hyviäkin kohtia!
Madden kanssa mentiin taas pikkupätkä rataa. Rengas oli nyt ensimmäisenä esteenä ( siis matalana tietenkin ), hyvin Madde on sen nyt tajunnut. Treenattiin persjättöä ennen pussia. Meinas mulle olla hieman hankala kun en päässyt ( osannut) lähteä ajoissa putkelta liikenteeseen  niin kiirushan siinä tuli. Mutta mulle hyvää treeniä kun en ole kauheesti Ponchon uran aikana persjättöjä tehnyt niin nyt onkin aika opetella ne. Olis vaan pitänyt luottaa että kyllä se sieltä esteen yli tulee ja lähteä putkelta aikasemmin liikkeelle. Saatiin pienen hinkaamisen jälkeen kyllä ihan hieno suorituskin aikaiseksi. Sitten tehtiin keppejä taas ohjureilla. Meni niin hienosti että vähennettiin muutama ohjuri pois ja ei Madde edes huomannut niiden puuttumista. Tosi hienosti etenee kyllä tuo keppien opetus!

Tässä rata


Potkukelkkailemassa
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pentue suunnitelma loppuvuoteen

Suunnitelmissa on astuttaa Armi ( M.All in Armi ). Juoksua odotetaan lokakuulle.  Urokseksi valikoitui Kari Kotikosken Glencar Bruce. Bruce ...