keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Kaakon kulmalla

Viisi vapaata tarkoittaa sitä että pakko lähteä käymään jossain. Päätin sitten lähteä käymään Kouvolassa sillä en ollutkaan siellä pitkään aikaan käynyt. Ajelin lauantai-illaksi Sarin luokse joka oli ystävällisesti luvannut minut koirineen majoittaa.

Sunnuntaina oli luvassa Rallin rauniotreenit ja Maddekin pääsi tutustumaan Kouvolan hienoon kolmikerroksiseen taloon joka on ihan rauniotreenejä varten. Aluksi hieman rappuset jännittivät mutta muuten tosi reippaasti liikkui talossa. Rappuset tuli tutuksi ja loppuun meni jo ihan itsenäisesti rappuset. Hieno pentu!

Sitten suunnattiin KSSK:n tokopäivään. Elina ja Katri pitivät kurssiluontoisesti KSSK:n tokoilijoille treenejä missä katsotaan liikkeet läpi. Madde pääsi näyttämään kaukokäskynsä ja saatiinkin hyvä neuvo istumasta-seisomisen opettamiseen. Madella oli hieman vatsa sekaisin ( mitä lie syönyt ) joten ei tehty enempää.
Sovittiin Elinan kanssa että mentäisiin aamulla treenaamaan niin Maddekin ehtisi toipua pirteäksi omaksi itseksi.

Madde tapasi myös ihanan iskänsä! Njodia oli mukava nähdä pitkästä aikaa! Se on kyllä tosi hauska otus!

Aamulla mentiin sitten treenaamaan ja ensin Elina katsoi Madden seuraamista ja käytiin vähän läpi miten saisin häivytettyä käden pois. Sain hyviä vinkkejä kun on ollut vähän sellaista kammoa liikkeen eteenpäin viemisessä kun Ponchoa en koskaan saanut seuraamaan silleen iloisesti. Teknisesti Poncho tekee ihan kivaa seuraamista mutta siitä puuttuu potku. Haluan kuitenkin että koira työskentelee seuratessaan eikä vaan hipsuttele mukana.
Sitten vauhtiluoksetulo, noutoa katsottiin. Luoksetulon loppuasentoon sain hyviä vinkkejä miten edetä. Ruutua tehtiin ja hyppyä. Siinähän sitä jo olikin!

Sitten kävin pistäytymässä Univet Kouvolan eläinlääkäriasemalla, joka siis on entinen työpaikkani. Madde liikkui siellä reippaasti ja moikkaili ihmiset avoimesti. Punnasin Madden niin se painoi 11,5 kg.

Tämän jälkeen oli vuorossa lenkkeilyä ihanassa auringonpaisteessa järvenjäällä. Koirat nauttivat juoksemisesta ja minä vapaapäivästä!


Illalla mentiin vielä katsomaan kun Sari veti agilitykoulutusta. Madde sai leikkiä parsonin pennun kanssa. Sen Maddesta kyllä huomaa että se ei oikein ymmärrä jos joku tulee reippaasti suoraan naamalle. Nytkin sen piti vähän haukahdella aluksi ennenkuin rentoutui ja sitten leikkivät tosi hienosti. Yhtän ei ääntä tullut vaikka painit oli kovat. Saatiin vielä mukaan leikkeihin isovillakoiranpentu. Olihan pennuilla hauskaa!

Tässä vielä video kun Madde riehuu kylässä. Osaa se kyllä oikeesti olla myös ihan rauhallinen :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pentue suunnitelma loppuvuoteen

Suunnitelmissa on astuttaa Armi ( M.All in Armi ). Juoksua odotetaan lokakuulle.  Urokseksi valikoitui Kari Kotikosken Glencar Bruce. Bruce ...