perjantai 6. tammikuuta 2012

Taukoilua, vähän agia ja tokoa

Kisatauko on parhaillaan käynnissä ja koirakin on ollut melkein treenaamatta. Vähän agia ja tokoa ollaan tehty. Oreniuksen koulutuksessa oltiin ja olikin kiva huomata että sain oman keskittymisen nappiin ja tehtiin oikein hyvää suoritusta. Treenattiin sitten back-lap:a enimmäkseen kun se oli mulle hieman outo tuttavuus. Myös Heli Nuorivuoren koulutuksessa oltiin nyt loppiaisena ja Poncho oli aika räjähdys altis aluksi mutta sitten saatiin homma hanskaan ja olin tyytyväinen menoon.


 Tokossa ollaan treenattu Elinan ja Katrin tiukan silmän alla ja edistystä on kyllä tullut meidän ongelma kohtiin. Saa nähdä sitten keväällä että miten koetilanne vaikuttaa koiraan.
Eipä oikeestaan muuta erityistä. Pikkuhiljaa rupeaa pentukuume nostamaan päätään. Ponchohan täytti Joulukuun alussa 6 v ja Aramis täyttää helmikuun alussa 10 joten viimeistään ensi vuonna olisi uuden pennun aika. Jospa vielä malttaisi tämän vuoden keskittyä Ponchoon täysillä, täytyyhän se TVA:si ja AVA:ksi saada ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pentue suunnitelma loppuvuoteen

Suunnitelmissa on astuttaa Armi ( M.All in Armi ). Juoksua odotetaan lokakuulle.  Urokseksi valikoitui Kari Kotikosken Glencar Bruce. Bruce ...