sunnuntai 8. tammikuuta 2012

Lunta ja aurinkoa!

Aivan ihana ensimmäinen kunnon talviaurinko päivä! Käytiin pitkllä lenkillä koirien kanssa Utissa. Mukana oli Rilla (Collie ), Ralli (BC), Tete ( BC) ja tietysti Armi-pappa ja Poncho. Kerran Poncho hermostui Tetelle kun ilmeisesti tuijotti liian pitkään ja juoksi kohti. Sen jälkeen kaikki arvon neidit lenkkeili sulassa sovussa. Olisihan se taas tehnyt mielä tehdä rukkasen tosta pikku-merlestä.. olis tullut tosi trendikkäät kyllä! Sen pää ei vaan aina kestä moisia tilanteita..saisi kyllä mun mielestä kestää!! MUR!

Noh onneksi ei sen enempää mitään tilanteita tullut ja Ponchokin oli rento ja rauhallinen loppulenkin. Eilen käytiin vielä uusiksi treenaamassa Helin rataa ja kyllä voipi ohjastaja olla tyhmä kun tekee ihan samat virheet uudestaan. Vaikeat kohdat menee kuin vettä vaan ja sitten helpoissa pitää mokata. Höh sanon minä. Koira kulkee kyllä. Menin pari kertaa myös Rallilla. Kiva vietävä sekin!

Tein Poncholle myös kaukkarit häiriöllä ja tunnarin. Tunnarissa taas vaihtoi oman pois. Pieni murahdus moisesta ja seuraava toisto olikin ihan nappisuoritus!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pentue suunnitelma loppuvuoteen

Suunnitelmissa on astuttaa Armi ( M.All in Armi ). Juoksua odotetaan lokakuulle.  Urokseksi valikoitui Kari Kotikosken Glencar Bruce. Bruce ...