Siirry pääsisältöön

Kaunis syksyinen auringonpaiste ja sänkipellot

Tykkään syksystä! Tykkään kyllä myös muista vuodenajoista, mutta syksyssä on sitä jotain. Tähän aikaan on vielä kauniita kelejä ja ei ole liian kuuma touhuta koirien kanssa. Iltaisin ei ole vielä pimeää ja ilma on ihanan raikas ja kuulas.

Paimennustreenit jatkuu vielä tämän syyskuun ja sitten ne jäävät vähän vähemmälle ja agilitytreenit alkavat.
Puhti on nyt käynyt seuran ohjatuissa treeneissä ja nostettiin Puhdille nyt rimat medikorkeuteen. Nyt se saa hyppiä niillä kevääseen saakka ja sitten nostan maksi korkeuteen. Alkukesästä on tavoite päästä Puhdin kanssa kisaamaan.
Viime tiistaina treeneissä oli Madden vuoro osallistua ratatreeneihin ja Puhti teki sitten toisella kentällä pientä radanpätkää mihin sisällytin takaaleikkauksen, whiskyn ja valsseja.
Kokeiltiin myös puomia kokonaisena ja sehän sujui hyvin. Puhti pysähtyi hienosti kontaktille ja odotti kiltisti lupaa. Nyt vaan keinu ja kepit talven aikana niin hyvin ollaan kisakunnossa kesällä.

Kate teki myös ohjausjuttuja ja puominkontaktia ja paukutti keinua.

Tässä kuvia tiistain paimennustreeneistä. Katekin pääsi treenaamaan. Se olikin kiltti ja teki kivasti.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Suunnitelmiin muutos! Ebba aloitti juoksun

Nyt kävi niin, että piti otta plan-b käyttöön. Ebba aloitti juoksun jo nyt ja en mitenkään pysty lähtemään Ranskaan nyt, koska Madden pennut syntyy juuri samalla viikolla kuin Ebba pitäisi astuttaa.

Joten jos silmätarkastuksessa ei ilmene mitään ihmeellistä, niin astutan Ebban norjalaisella Shepillä joka on täällä jalostuslainassa tämän talven.

Lisää Shepistä voi lukea täältä ja täältä

Jos kaikki menee hyvin, niin pennut syntyisi toukokuun alussa ja olisi luovutuksessa heinäkuun alussa.Madden pennut lähti omiin koteihin

Nyt on ollut niin kiirettä, että tänne päivittäminen on jäänyt. Madden pennut lähti viime viikonloppuna omiin koteihinsa. Hilda jäi vielä ilostuttamaan meitä parin viikon ajaksi.

Ebban pennut pitäisi syntyä viikon päästä. Röntgenissä näkyi 5-6 pentua. Toivotaan, että kaikki menee tällä kertaa hyvin ja saadaan kaikki pennut elävinä maailmaan.

Yritän ehtiä vastaamaan sähköposteihin mahdollisimman pian!