Siirry pääsisältöön

Kate 6 kk

Niin se aika rientää. Kate jo 6 kk.
Luonteeltaan Kate on hieman tervävä ja joitain vieraita koiria se saattaa jännittää. Ihmisistä tykkää paljon. Näkee ympäristössä asioita ja kuulee ääniä. Ei kuitenkaan ole osoittanut ääniarkuutta paukkuihin tai ukkoseen. On vilkas ja touhukas mutta osaa ottaa kotona rennosti ja muutenkin osaa rauhoittua hyvin jos tarve vaatii. Ei alusta arkuuksia.

Osaa myös olla hieman itsepäinen välillä. Luonteessa on myös hieman dominanssia.

Taistelee ok, ote saattaa olla vielä hieman levoton. Tykkää paljon palloista ja niiden perään juoksee vauhdikkaasti.  Juoksee hyvin kuolleeseen leluun, ei kyttää leluja. Tekee ihmisen kanssa mielellään asioita ja palkkautuu sosiaalisesti. On anhe!

Vähän ollaan aloiteltu agin treenaamista ja lampaita Kate käy katsomassa aina silloin tällöin.

Kate on nyt 46 cm korkea. Painoa 11,2 kg.Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Suunnitelmiin muutos! Ebba aloitti juoksun

Nyt kävi niin, että piti otta plan-b käyttöön. Ebba aloitti juoksun jo nyt ja en mitenkään pysty lähtemään Ranskaan nyt, koska Madden pennut syntyy juuri samalla viikolla kuin Ebba pitäisi astuttaa.

Joten jos silmätarkastuksessa ei ilmene mitään ihmeellistä, niin astutan Ebban norjalaisella Shepillä joka on täällä jalostuslainassa tämän talven.

Lisää Shepistä voi lukea täältä ja täältä

Jos kaikki menee hyvin, niin pennut syntyisi toukokuun alussa ja olisi luovutuksessa heinäkuun alussa.Madden pennut lähti omiin koteihin

Nyt on ollut niin kiirettä, että tänne päivittäminen on jäänyt. Madden pennut lähti viime viikonloppuna omiin koteihinsa. Hilda jäi vielä ilostuttamaan meitä parin viikon ajaksi.

Ebban pennut pitäisi syntyä viikon päästä. Röntgenissä näkyi 5-6 pentua. Toivotaan, että kaikki menee tällä kertaa hyvin ja saadaan kaikki pennut elävinä maailmaan.

Yritän ehtiä vastaamaan sähköposteihin mahdollisimman pian!