Siirry pääsisältöön

Skyr käymässä

Anita ja Miika kävi pyörähtämässä koirien kanssa täällä eteläisessä Suomessa. Perjantaina käytiin Turussa treenaamassa hieman agia. Mila oli lupautunut pitämään junnuille treenit ja saatiinkin jokaiselle koiralle sopivat neuvot miten tässä vaiheessa edetään, että saataisiin hyvin kuunteleva koira radalla, mutta tarvittaessa uskaltaa irrota rohkeasti.

Lauantaina ajeltiin Pukkilaan paimentamaan. Päivä vierähtikin pellolla, pellonreunalla ja grillin ääressä oikein joutuisasti. Oli ihan tosi kiva nähdä Skyriä pitkästä aikaa ja tykkäsin kovasti millainen siitä on kasvanut.

Puhti treenasi hakuja ja malttoikin tehdä rauhallisia nostoja. Maddella treenasin myös hakuja ja nekin meni hienosti. Yhdessä nostossa ei kuunnellut maahanmenoa, mutta muuten nostotkin oli rauhallisia ja otti suunnatkin tuonnissa.

Kate kävi sytyttelemässä ja oli tällä kertaa sen verran villi, että saa nyt toistaiseksi olla ja kasvaa. Katsellaan sitten myöhemmin syksyllä miltä se sitten vaikuttaa. On siis syttynyt :D
Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Suunnitelmiin muutos! Ebba aloitti juoksun

Nyt kävi niin, että piti otta plan-b käyttöön. Ebba aloitti juoksun jo nyt ja en mitenkään pysty lähtemään Ranskaan nyt, koska Madden pennut syntyy juuri samalla viikolla kuin Ebba pitäisi astuttaa.

Joten jos silmätarkastuksessa ei ilmene mitään ihmeellistä, niin astutan Ebban norjalaisella Shepillä joka on täällä jalostuslainassa tämän talven.

Lisää Shepistä voi lukea täältä ja täältä

Jos kaikki menee hyvin, niin pennut syntyisi toukokuun alussa ja olisi luovutuksessa heinäkuun alussa.Madden pennut lähti omiin koteihin

Nyt on ollut niin kiirettä, että tänne päivittäminen on jäänyt. Madden pennut lähti viime viikonloppuna omiin koteihinsa. Hilda jäi vielä ilostuttamaan meitä parin viikon ajaksi.

Ebban pennut pitäisi syntyä viikon päästä. Röntgenissä näkyi 5-6 pentua. Toivotaan, että kaikki menee tällä kertaa hyvin ja saadaan kaikki pennut elävinä maailmaan.

Yritän ehtiä vastaamaan sähköposteihin mahdollisimman pian!