Siirry pääsisältöön

Kate 19 viikkoa

Kate on jo melkein 5 kk. Muutaman kerran se on jo mennyt uimaan Madden ja Puhdin perässä mutta enimmäkseen se kahlailee. Tänään mittasin sen ja se on 42 cm ja 9 kg.

Oltiin mökillä käymässä ja Puhdin ja Katen ensimmäinen venematkakin meni hienosti. Mökillä koirat nautti vapaudesta ja ne leikki,juoksi, ui, leikki, juoksi ja ui jne.. aikalailla kokoajan :D

Lampailla käydään säännöllisesti ja Puhti ja Madde on mennyt ihan kivasti eteenpäin. Perusjuttuja siis tehdään.

Tuo nuoriso-osasto pääsi tänään myös agikentälle ja tehtiin ihan pieniä radan pätkiä Puhdin kanssa ja Kate juoksi putkeen ja parin siivekkeen läpi. Tehtiin myös kontakteja puomin alastulolla. Kate oppii todella nopeasti ja tarjoaa kivasti asioita, joten täytyy muistaa edetä noissa, ettei jää vahingossa paikalleen junnaamaan.

Puhti jäähkää

kukkuu

mä niiiiin osasin tämän!

hei täältä mä tulin!
   

                                       Tässä kuvia mökkireissulta

upeita auringonlaskuja oli!


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Suunnitelmiin muutos! Ebba aloitti juoksun

Nyt kävi niin, että piti otta plan-b käyttöön. Ebba aloitti juoksun jo nyt ja en mitenkään pysty lähtemään Ranskaan nyt, koska Madden pennut syntyy juuri samalla viikolla kuin Ebba pitäisi astuttaa.

Joten jos silmätarkastuksessa ei ilmene mitään ihmeellistä, niin astutan Ebban norjalaisella Shepillä joka on täällä jalostuslainassa tämän talven.

Lisää Shepistä voi lukea täältä ja täältä

Jos kaikki menee hyvin, niin pennut syntyisi toukokuun alussa ja olisi luovutuksessa heinäkuun alussa.Madden pennut lähti omiin koteihin

Nyt on ollut niin kiirettä, että tänne päivittäminen on jäänyt. Madden pennut lähti viime viikonloppuna omiin koteihinsa. Hilda jäi vielä ilostuttamaan meitä parin viikon ajaksi.

Ebban pennut pitäisi syntyä viikon päästä. Röntgenissä näkyi 5-6 pentua. Toivotaan, että kaikki menee tällä kertaa hyvin ja saadaan kaikki pennut elävinä maailmaan.

Yritän ehtiä vastaamaan sähköposteihin mahdollisimman pian!