perjantai 6. toukokuuta 2016

Kuulumisia

Käytiin Madden kanssa yhtenä perjantai-iltana Kotkassa kisaamassa agia ja sieltä napsahti hyppäriltä serti ja voitto! Eikä muutkaan radat huonosti menneet, taisi tulla 5 molemmilta agiradoilta.

Tokoa ollaan nyt vähän Maddenkin kanssa treenailtu. Tarkoitus olisi kesällä käydä kokeilemassa Avo-luokkaa uusilla säännöillä. Maddellahan on yksi ykköstulos avosta, mutta voisi vaikka yrittää vielä niitä kahta, jotta saisi TK2 koularin.

Ebban kanssa ollaan vielä vähän paimenneltu ja vähän tottisteltu. Vien sen ultraan ensiviikon perjantaina.

Puhdin kanssa vähän tokoiltu ja nyt meillä alkaa seuran agitreenit, niin Puhtikin pääsee joka toinen viikko treenaamaan.

Ja sitten tämä viimeisin tulokas, eli Kate ;) Kate on aivan mahdottoman ihana! Se on vilkas, sähäkkä, avoin ja leikkii hyvin. Oppii asioita todella nopeasti ja syötävän suloinen <3

Yksi kurja juttu kävi vappuaattona illalla, kun vein Kate:n vielä iltapissalle tuohon talon eteen nurmikolle. Joku päätti heittää jotain ilotulitteita vapun kunniaksi tuossa talojen välissä ja Kate säikähti vähän sitä pauketta. Rauhoituttiin sylissä tapahtuman jälkeen ja kun laskin Katen takasin maahan se liikkui ihan normaalisti ja iloisesti.

Tuon jälkeen ei onneksi ole ollut mitään arkailua mihinkään ääneen ja Kate on liikkunut todella reippaasti eri paikoissa. Myöskään täällä sisällä ei reagoi mihinkään paukkeeseen tai meteliin. Täytyy vielä käydä ampuradan lähettyvillä kävelemässä ja katsoa jäikö paukkeesta jotain mielen syövereihin. Hui-kauhistus CD:n ääniin ei reagoi.

Uimassakin Kate jo ehti käydä. Pentutreffeillä Kookoksen kanssa se hyppäs Vantaanjokeen.

En ole vielä päättänyt Katen kotia. Vähän katson miten tuo äänijuttu menee ja voihan se olla, että en raaski siitä kohta luopuakkaan ;)

Muuten Katen kanssa ollaan liikuttu tässä kodin ympäristössä, käyty agilityhallilla, Mustissa ja Mirrissä ja treffailtu koiria. Kate on jo kaksi kertaa päässyt katsomaan lampaitakin. Ja kerran jo jälkikeppiruudussakin pyörähdetty.
1 kommentti:

  1. Moi! Kate vaikuttaa tosi mahtavalta :) etsiikö se vielä kotia vai aijotko pitää itselläsi?

    VastaaPoista

Syksyn kauniit värit

Nyt on upeat värit luonnossa! Toivottavasti sää pysyisi kauniina pitkän!