Siirry pääsisältöön

Katen kuulumisia ja Ebban ultra

Kate on ollut nyt meidän perheessä 2 viikon ajan. Luonteeltaan vilkas rämäpää jossa on ripaus terävyyttä. Kuitenkin pehmeä luonteeltaan niin kuin bordercolliet ovat. Oppii nopeasti ja tykkää kovasti puuhata ihmisen kanssa. On avoin ihmisille mutta jos on mahdollisuus, että minulla olisi makupala tarjota niin ihminen käydään nopeasti moikkaamassa ja Kate tulee istumaan eteeni ja tuijottaa suurilla ruskeilla silmillään minua kysyvästi, että mitäs sitten tehtäisiin.Olemme seikkailleet tässä meidän talon ympäristössä ja tavanneet koiria, ihmisiä, lapsia ja erilaisia maailman kummajaisia, kuten leppäkertuksi maalattu kivi, joka hieman herätti epäilystä pienessä bc neidissä ;). Kun sitä oltiin hetki ihmetelty niin sen päällä oli hauska kiipeillä.


Kate on ollut mukana aina kun olen käynyt lampaita hoitamassa ja on aidan takaa katsellut niitäkin. Myös agilityhallissa ollaan käyty syömässä nameja ja leikkimässä kumikanalla. Ensin kiihkeästi haukkuva koira hieman ihmetytti, mutta sekin unohtui pian kun oli ruokaa ja leluja tarjolla.Vihaisesti haukkuvat koirat ovat vähän pelottavia mikä nyt onkin normaalia pennulle.


paimennustreenissä katsomossa

Kotona ollaan naksuteltu kaikkea perusjuttuja ja samalla kuunneltu hui kauhistus CD:tä. Ei reagoi siitä lähteviin ääniin edelleenkään. Ensi viikolla on suunnitelmissa käydä lentokentällä ja ampumaradan läheisyydessä kävelemässä.Kate 11 viikkoa

Ebba kävi ultrassa perjantaina 13.5 ja kyllähän siellä pieniä salamatkustajia löytyi <3. Nyt sitten vaan kasvatellaan mahaa ja puuhataan jotain pientä ja kivaa mielenvirkistykseksi.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Suunnitelmiin muutos! Ebba aloitti juoksun

Nyt kävi niin, että piti otta plan-b käyttöön. Ebba aloitti juoksun jo nyt ja en mitenkään pysty lähtemään Ranskaan nyt, koska Madden pennut syntyy juuri samalla viikolla kuin Ebba pitäisi astuttaa.

Joten jos silmätarkastuksessa ei ilmene mitään ihmeellistä, niin astutan Ebban norjalaisella Shepillä joka on täällä jalostuslainassa tämän talven.

Lisää Shepistä voi lukea täältä ja täältä

Jos kaikki menee hyvin, niin pennut syntyisi toukokuun alussa ja olisi luovutuksessa heinäkuun alussa.Madden pennut lähti omiin koteihin

Nyt on ollut niin kiirettä, että tänne päivittäminen on jäänyt. Madden pennut lähti viime viikonloppuna omiin koteihinsa. Hilda jäi vielä ilostuttamaan meitä parin viikon ajaksi.

Ebban pennut pitäisi syntyä viikon päästä. Röntgenissä näkyi 5-6 pentua. Toivotaan, että kaikki menee tällä kertaa hyvin ja saadaan kaikki pennut elävinä maailmaan.

Yritän ehtiä vastaamaan sähköposteihin mahdollisimman pian!