lauantai 14. toukokuuta 2016

Katen kuulumisia ja Ebban ultra

Kate on ollut nyt meidän perheessä 2 viikon ajan. Luonteeltaan vilkas rämäpää jossa on ripaus terävyyttä. Kuitenkin pehmeä luonteeltaan niin kuin bordercolliet ovat. Oppii nopeasti ja tykkää kovasti puuhata ihmisen kanssa. On avoin ihmisille mutta jos on mahdollisuus, että minulla olisi makupala tarjota niin ihminen käydään nopeasti moikkaamassa ja Kate tulee istumaan eteeni ja tuijottaa suurilla ruskeilla silmillään minua kysyvästi, että mitäs sitten tehtäisiin.Olemme seikkailleet tässä meidän talon ympäristössä ja tavanneet koiria, ihmisiä, lapsia ja erilaisia maailman kummajaisia, kuten leppäkertuksi maalattu kivi, joka hieman herätti epäilystä pienessä bc neidissä ;). Kun sitä oltiin hetki ihmetelty niin sen päällä oli hauska kiipeillä.


Kate on ollut mukana aina kun olen käynyt lampaita hoitamassa ja on aidan takaa katsellut niitäkin. Myös agilityhallissa ollaan käyty syömässä nameja ja leikkimässä kumikanalla. Ensin kiihkeästi haukkuva koira hieman ihmetytti, mutta sekin unohtui pian kun oli ruokaa ja leluja tarjolla.Vihaisesti haukkuvat koirat ovat vähän pelottavia mikä nyt onkin normaalia pennulle.


paimennustreenissä katsomossa

Kotona ollaan naksuteltu kaikkea perusjuttuja ja samalla kuunneltu hui kauhistus CD:tä. Ei reagoi siitä lähteviin ääniin edelleenkään. Ensi viikolla on suunnitelmissa käydä lentokentällä ja ampumaradan läheisyydessä kävelemässä.Kate 11 viikkoa

Ebba kävi ultrassa perjantaina 13.5 ja kyllähän siellä pieniä salamatkustajia löytyi <3. Nyt sitten vaan kasvatellaan mahaa ja puuhataan jotain pientä ja kivaa mielenvirkistykseksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Glen kävi virallisissa tutkimuksissa

Tuontiuroksemme Lantstället´s Glen kävi läpivalaisussa ja tulokset löytyy täältä VA1 tuli yhdestä ylimääräisestä kylkiluusta. Kiitos Heidi...