Siirry pääsisältöön

Tuontipentu

Tuon Puolasta narttupennun. Pentu saapuu Suomeen 27.4. Ihan vielä en ole päättänyt pennun kotia. Jos olet kiinnostunut yhteistyöstä minun kanssani ja olisit kiinnostunut paimennuksesta muiden harrastusten lisäksi niin olethan minuun yhteydessä niin kerron lisää.

lehtoaro@hotmail.com

Pentue löytyy täältä .


Kommentit

  1. Eiiiiii!!! Miksi menin klikkaamaan linkkiä! Siellä ois useampikin sellainen pieni, pilkullinen ja pystykorvainen jonka mentävä aukko mun elämässä nykyään on.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Anne, pentu voi helposti eksyä ensi viikon lopulla Tampereen suuntaan jos aukko vielä ammottaa tyhjyyttään ;). Valitettavasti pilkkunaamaa sieltä ei ole tulossa, mutta erittäin söpö trikkinaama lyhyellä karvalla.

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Suunnitelmiin muutos! Ebba aloitti juoksun

Nyt kävi niin, että piti otta plan-b käyttöön. Ebba aloitti juoksun jo nyt ja en mitenkään pysty lähtemään Ranskaan nyt, koska Madden pennut syntyy juuri samalla viikolla kuin Ebba pitäisi astuttaa.

Joten jos silmätarkastuksessa ei ilmene mitään ihmeellistä, niin astutan Ebban norjalaisella Shepillä joka on täällä jalostuslainassa tämän talven.

Lisää Shepistä voi lukea täältä ja täältä

Jos kaikki menee hyvin, niin pennut syntyisi toukokuun alussa ja olisi luovutuksessa heinäkuun alussa.Madden pennut lähti omiin koteihin

Nyt on ollut niin kiirettä, että tänne päivittäminen on jäänyt. Madden pennut lähti viime viikonloppuna omiin koteihinsa. Hilda jäi vielä ilostuttamaan meitä parin viikon ajaksi.

Ebban pennut pitäisi syntyä viikon päästä. Röntgenissä näkyi 5-6 pentua. Toivotaan, että kaikki menee tällä kertaa hyvin ja saadaan kaikki pennut elävinä maailmaan.

Yritän ehtiä vastaamaan sähköposteihin mahdollisimman pian!