Siirry pääsisältöön

Ebban astutus 15.-17.4

Toinen proge näytti 3,1 torstaina 11. juoksupäivä. Karin ja hänen ystävänsä lensivät Suomeen perjantaina iltapäivällä ja vein Ebban kentälle, josta Mila otti sen kyytiin. Ensimmäinen onnistunut astutus oli jo heti perjantaina illalla. Itse ajelin lauantaina puolilta päivin Paimioon Milan luokse ja sain tutustua hienoon Smashiin vähän enemmän.

Upea vanha herrasmies. Rento, avoin mutta ei turhaan mielistellyt ihmisiä, iloinen ja taisteli/leikki hyvin. Olisi kiva ollut nähdä myös lampailla mutta nyt sitä mahdollisuutta ei ollut, kun karitsat olivat vielä niin pieniä.
Rakenteeltaan normaalin uros bortsun kokoinen ja luustoinen. Karin taisi sanoa, että olisi 54-55cm korkea ja painoa 19 kg. Ikää jo 9 v. mutta hyvässä lihaskunnossa edelleen.

Astutus onnistui helposti myös lauantaina ja viimeisen kerran sunnuntaina aamulla. Mila toi Ebban kotiin sunnuntai aamuna.

Nyt sitten vaan odotellaan :)Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Suunnitelmiin muutos! Ebba aloitti juoksun

Nyt kävi niin, että piti otta plan-b käyttöön. Ebba aloitti juoksun jo nyt ja en mitenkään pysty lähtemään Ranskaan nyt, koska Madden pennut syntyy juuri samalla viikolla kuin Ebba pitäisi astuttaa.

Joten jos silmätarkastuksessa ei ilmene mitään ihmeellistä, niin astutan Ebban norjalaisella Shepillä joka on täällä jalostuslainassa tämän talven.

Lisää Shepistä voi lukea täältä ja täältä

Jos kaikki menee hyvin, niin pennut syntyisi toukokuun alussa ja olisi luovutuksessa heinäkuun alussa.Madden pennut lähti omiin koteihin

Nyt on ollut niin kiirettä, että tänne päivittäminen on jäänyt. Madden pennut lähti viime viikonloppuna omiin koteihinsa. Hilda jäi vielä ilostuttamaan meitä parin viikon ajaksi.

Ebban pennut pitäisi syntyä viikon päästä. Röntgenissä näkyi 5-6 pentua. Toivotaan, että kaikki menee tällä kertaa hyvin ja saadaan kaikki pennut elävinä maailmaan.

Yritän ehtiä vastaamaan sähköposteihin mahdollisimman pian!