Siirry pääsisältöön

Video Ebban veljestä ja Madden juoksu

Löysin uudestaan videon Ebban veljestä paimentamassa. Hienon näköistä menoa!

Treenit etenee kivasti. Ebba hyppää nyt 75 cm kapula suussa puhtaasti. Nyt vaan nostetaan hyppyä viimeset sentit ja sitten pitäisi treenata vielä vinot heitot niin eiköhän se olis sitten siinä.

Eteenmenoa olen ottanut nyt aina treenin lopuksi ja eiköhän sekin siitä pikkuhiljaa valmistu.

Maddella on ollut juoksutauko ja ensi viikolla päästään taas asiaan.  Parit kisatkin on suunitelmissa maaliskuulle.

Puhdin pentutreenit etenee kivasti. Yritän kuvata videon joku päivä niin saa tännekkin jotain muistoja pentutreenin eri vaiheista.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Suunnitelmiin muutos! Ebba aloitti juoksun

Nyt kävi niin, että piti otta plan-b käyttöön. Ebba aloitti juoksun jo nyt ja en mitenkään pysty lähtemään Ranskaan nyt, koska Madden pennut syntyy juuri samalla viikolla kuin Ebba pitäisi astuttaa.

Joten jos silmätarkastuksessa ei ilmene mitään ihmeellistä, niin astutan Ebban norjalaisella Shepillä joka on täällä jalostuslainassa tämän talven.

Lisää Shepistä voi lukea täältä ja täältä

Jos kaikki menee hyvin, niin pennut syntyisi toukokuun alussa ja olisi luovutuksessa heinäkuun alussa.Madden pennut lähti omiin koteihin

Nyt on ollut niin kiirettä, että tänne päivittäminen on jäänyt. Madden pennut lähti viime viikonloppuna omiin koteihinsa. Hilda jäi vielä ilostuttamaan meitä parin viikon ajaksi.

Ebban pennut pitäisi syntyä viikon päästä. Röntgenissä näkyi 5-6 pentua. Toivotaan, että kaikki menee tällä kertaa hyvin ja saadaan kaikki pennut elävinä maailmaan.

Yritän ehtiä vastaamaan sähköposteihin mahdollisimman pian!