Siirry pääsisältöön

Treenit jatkuu sisätiloissa

Kyllä taas Etelä-Suomen talvi on iskenyt päin näköä! Aivan todella masentava keli. Vettä sataa kaatamalla ja joka paikassa on todella liukasta. Harmittaa, kun koiratkaan ei pääse kunnolla juoksemaan!
Onneksi on treenihallit! Tänään olikin oikein hyvät treenit!

Maddelle jatketaan keppihäiriöitä ja se etenee kivasti. Viime kisoissa tuli taas keppien aloitus 5, joten meillä on selkeästi ongelma. Virhe tulee silloin, kun kepit on loppuradasta. Eli Madde kuumuu sen verran radalla, että ei malta tehdä aloitusta kunnolla. Tähän ongelmaan paneuduin tänään. Kuumensin Madde ensin ja sitten vedätin kunnolla kepeille. En saanut virhettä aikaiseksi, joten jos Madde vielä tekee tuota kisoissa niin sitten lopetan radan siihen. Saatan ensin kokeilla käskyttää tiukemmin ennen keppejä.
Kisoissa kun kepit on suorassa linjassa ja tullaan kovaa niille, niin ei vaan malta jarruttaa. Treeneissä harvemmin on enää kepit suorassa linjassa, koska treenataan vaikeampia ratoja.

Ebballe oon nyt ottanut kapulan mukaan perussarjalle. Vähän sukeltaa menessä, mutta rytmi pysyy hyvänä. Jatkan varmaan tätä perussarjaa rinnakkain hyppynoudon kanssa. Nyt seuraavaksi rupean nostamaan hyppyä 65cm-1m. 65cm hyppää ihan ok kapulan kanssa.
Olen myös naksutellut peiliä hyväksi käyttäen seuraamista. Ebba on välillä keulinut ja auennut, niin olen nyt puuttunut siihen.

Jäävät on peilistä katsottuna hyvät! Samoin luoksetulo. Eteenmenoa täytyy nyt viedä eteenpäin ja paikallamakuuta.

Puhti on päässyt kans vähän enemmän treenaamaan. Ollaan otettu fokusointia, esteen tarjoamista eri kulmista, putkea ja ohjauksia kierron kautta. Naksuteltu rengasta ja kontakteja, ja paukutettu keinua. Ja leikitty pallolla ja taistellen. Myös vahvistettu kuolleeseen leluun syöksymistä.

Pieni pätkä Puhdin touhuista. Tästä se lähtee :)Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Suunnitelmiin muutos! Ebba aloitti juoksun

Nyt kävi niin, että piti otta plan-b käyttöön. Ebba aloitti juoksun jo nyt ja en mitenkään pysty lähtemään Ranskaan nyt, koska Madden pennut syntyy juuri samalla viikolla kuin Ebba pitäisi astuttaa.

Joten jos silmätarkastuksessa ei ilmene mitään ihmeellistä, niin astutan Ebban norjalaisella Shepillä joka on täällä jalostuslainassa tämän talven.

Lisää Shepistä voi lukea täältä ja täältä

Jos kaikki menee hyvin, niin pennut syntyisi toukokuun alussa ja olisi luovutuksessa heinäkuun alussa.Madden pennut lähti omiin koteihin

Nyt on ollut niin kiirettä, että tänne päivittäminen on jäänyt. Madden pennut lähti viime viikonloppuna omiin koteihinsa. Hilda jäi vielä ilostuttamaan meitä parin viikon ajaksi.

Ebban pennut pitäisi syntyä viikon päästä. Röntgenissä näkyi 5-6 pentua. Toivotaan, että kaikki menee tällä kertaa hyvin ja saadaan kaikki pennut elävinä maailmaan.

Yritän ehtiä vastaamaan sähköposteihin mahdollisimman pian!