Siirry pääsisältöön

4 viikkoa astutuksesta

Tänään on kulunut 4 viikkoa ekasta astutuksesta. Madde on vähän rauhallisempi ja ehkä vielä aavistuksen enemmän tykkää kyöhnätä vieressä. Ruoka maistuu kyllä, syönti tahti on vähän verkkaisempi mutta nälkä selvästi on kokoajan, kun pitää olla kerjäämässä kaikkea mahdollista.

Nisät on mun mielestä vähän turvoksissa mutta varmuus tiineydestä saadaan keskiviikkona kun toisesta astutuksesta on kulunut tasan 28 päivää.

Vielä pitäs malttaa pari päivää odotella.
Ebban kanssa kävin kisaamassa Jaun kisoissa 3 starttia agia. Kun otin koiran autosta arvasin, että ei ole meidän päivä. Ebba kävi aivan liian kierroksilla. Ekalla radalla kaahas 15. Keppien aloitus ja ei malttanut tehdä loppuun keppejä ja yksi rima.
Kahdella vikalla radalla sinkos kepeiltä liian aikaisin ulos ja edessä olevaan putkeen. Siitä hyl. Keskeytin keppeihin ja kävelytin Ebban ulos. Katotaan rupeaako tuo toistumaan. Vika hyppäri oli muuten kiva.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Suunnitelmiin muutos! Ebba aloitti juoksun

Nyt kävi niin, että piti otta plan-b käyttöön. Ebba aloitti juoksun jo nyt ja en mitenkään pysty lähtemään Ranskaan nyt, koska Madden pennut syntyy juuri samalla viikolla kuin Ebba pitäisi astuttaa.

Joten jos silmätarkastuksessa ei ilmene mitään ihmeellistä, niin astutan Ebban norjalaisella Shepillä joka on täällä jalostuslainassa tämän talven.

Lisää Shepistä voi lukea täältä ja täältä

Jos kaikki menee hyvin, niin pennut syntyisi toukokuun alussa ja olisi luovutuksessa heinäkuun alussa.Madden pennut lähti omiin koteihin

Nyt on ollut niin kiirettä, että tänne päivittäminen on jäänyt. Madden pennut lähti viime viikonloppuna omiin koteihinsa. Hilda jäi vielä ilostuttamaan meitä parin viikon ajaksi.

Ebban pennut pitäisi syntyä viikon päästä. Röntgenissä näkyi 5-6 pentua. Toivotaan, että kaikki menee tällä kertaa hyvin ja saadaan kaikki pennut elävinä maailmaan.

Yritän ehtiä vastaamaan sähköposteihin mahdollisimman pian!