Siirry pääsisältöön

Treeniä ja odottamista

Pitäs treenata..kesä laiskuus iskee muhun jälleen. Ei oikein jaksais, haluais tehdä muita juttuja. Noh vähän kuitenkin vielä yritän ja sitten heinäkuun koirat taukoilee ainakin agista.

Tokoa pitäs jaksaa hinkata. Kaukoja teen nyt sisällä Maddelle niin että hinkutan läheltä vaan oikeaa liikerataa..hinkuti hinkut sitten vaan :)

Ebballe pitäs opettaa nyt liikkeestä seiso - siis lähinnä että avut jäisi pois. Hyvin se pysyy paikallaan mutta pysähtymiseen tarvii avut. Luoksetulon loppuasentokin oli vähän hukassa joten sitäkin pitäs muistaa ottaa. Ja paikkamakuuta.

Voi kun sais tuohon pihalle pari estettä niin helpottas tuo agin treenamisen suhteen. Voisi aina muutaman toiston ottaa jotain tekniikkaa. Ehkä mä nyt st kuitenkin nikkaroin pari hyppyä. Kepit olis varastossa kun jaksas ne sieltä hakea ;) Ebballe pitäs ne nyt kesän aikana opettaa kunnolla. Eli että se osais hakea niitä hyvin eri kulmista ja sen jälkeen vois ruveta häivyttämään ohjurit pois.

Ja tylsin uutinen oli se, kun laitoin viestiä Laboklinille että missä Madden CEA vastaus viipyy niin he vastaavat sieltä että eivät ole saaneet kun TNS ja CL lähetteen. Noh vastasin siihen että kun se oli siinä samassa lähetteessä se CEA tutkimuspyyntö. Tänään näen työsähköpostista että mitä ne ovat siihen vastanneet. Toivottavasti saan sen nopeammin kun että tästä menis vielä se 6-8 vko :((  Noh tänään kun menen töihin niin olen viisaampi asiassa. Jospa ne saisi tehtyä sen nopeasti. Onneksi olen sen verran ajoissa liikenteessä että ei tuo muuten haittaa paitsi että en voi tehdä päätöstä uroksen suhteen ennen kuin saan vastauksen.

Tässä pari videota Ebban treenistä. Kyllä se Maddekin siellä toisessa videossa välissä vähän humputtelee. Ebbahan ei siis kauheesti vielä mitään osaa kun en ihan hirveesti ole sen kanssa agia vielä tehnyt. Ajatus olisi että ensi keväänä vois sitten startata.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Suunnitelmiin muutos! Ebba aloitti juoksun

Nyt kävi niin, että piti otta plan-b käyttöön. Ebba aloitti juoksun jo nyt ja en mitenkään pysty lähtemään Ranskaan nyt, koska Madden pennut syntyy juuri samalla viikolla kuin Ebba pitäisi astuttaa.

Joten jos silmätarkastuksessa ei ilmene mitään ihmeellistä, niin astutan Ebban norjalaisella Shepillä joka on täällä jalostuslainassa tämän talven.

Lisää Shepistä voi lukea täältä ja täältä

Jos kaikki menee hyvin, niin pennut syntyisi toukokuun alussa ja olisi luovutuksessa heinäkuun alussa.Madden pennut lähti omiin koteihin

Nyt on ollut niin kiirettä, että tänne päivittäminen on jäänyt. Madden pennut lähti viime viikonloppuna omiin koteihinsa. Hilda jäi vielä ilostuttamaan meitä parin viikon ajaksi.

Ebban pennut pitäisi syntyä viikon päästä. Röntgenissä näkyi 5-6 pentua. Toivotaan, että kaikki menee tällä kertaa hyvin ja saadaan kaikki pennut elävinä maailmaan.

Yritän ehtiä vastaamaan sähköposteihin mahdollisimman pian!