Siirry pääsisältöön

Odottaminen jatkuu...

Minä vastaan Laboklin  0-1 :( Ei auta. Ne ei ole jostain syystä nähneet sitä mun tilausta siitä CEA:sta joten per**le s**t*na ja kaikki muutkin kirosanat mutta ei auta :( taas odotetaan 5-6 viikkoa. Eli heinäkuun loppu puolella ollaan viisaampia. Taidan nyt vaan ruveta nauttimaan kesästä ja unohtaa koko jutun hetkeksi. Kesähän menee aina nopeasti joten ehkä sitä ei edes huomaa kun on heinäkuun loppu.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Suunnitelmiin muutos! Ebba aloitti juoksun

Nyt kävi niin, että piti otta plan-b käyttöön. Ebba aloitti juoksun jo nyt ja en mitenkään pysty lähtemään Ranskaan nyt, koska Madden pennut syntyy juuri samalla viikolla kuin Ebba pitäisi astuttaa.

Joten jos silmätarkastuksessa ei ilmene mitään ihmeellistä, niin astutan Ebban norjalaisella Shepillä joka on täällä jalostuslainassa tämän talven.

Lisää Shepistä voi lukea täältä ja täältä

Jos kaikki menee hyvin, niin pennut syntyisi toukokuun alussa ja olisi luovutuksessa heinäkuun alussa.Madden pennut lähti omiin koteihin

Nyt on ollut niin kiirettä, että tänne päivittäminen on jäänyt. Madden pennut lähti viime viikonloppuna omiin koteihinsa. Hilda jäi vielä ilostuttamaan meitä parin viikon ajaksi.

Ebban pennut pitäisi syntyä viikon päästä. Röntgenissä näkyi 5-6 pentua. Toivotaan, että kaikki menee tällä kertaa hyvin ja saadaan kaikki pennut elävinä maailmaan.

Yritän ehtiä vastaamaan sähköposteihin mahdollisimman pian!